Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο katsaraios SOS καλο ειναι να εχουμε και αυτη την "μαστιχα" που μπαινει σαν σφραγιστικο αναμεσα στο μονωτικο και την πορτα...της 3Μ κανει καλη δουλεια...θα σιγουρευτω οτι εχω ,αν εχετε φερτε και εσεις. Μπορείς να τη δείξεις σε ενα λινκ?
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο
Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Μπορείς να τη δείξεις σε ενα λινκ? Άστο ακόμα, θα σου πώ σίγουρα το απόγευμα που θα περάσω απο τον βουλαλά, νομίζω ότι πρέπει να έχει. Εάν δεν βρώ μιλάμε.
Αρχικό μήνυμα απο trueno Που θα εισαστε ρε παιδια μηπως μπορεσω να ερθω να δω πως το κάνετε? Μπανιστιρτζης Νο2 μετα τον Χαντε... Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Μπορείς να τη δείξεις σε ενα λινκ? Βρηκα την μαγικη σακουλα ,μην αγορασετε εχω 3 μετρα
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ "Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Lambros46 (01-11-12), trueno (01-11-12)
Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Μπανιστιρτζης Νο2 μετα τον Χαντε... Θα κραταω και φανάρι , αν δεν βλέπετε καλά...χαχαχ
Αρχικό μήνυμα απο trueno Θα κραταω και φανάρι , αν δεν βλέπετε καλά...χαχαχ Συνεννοησου με τον Wheelman για να ερθεις
Κανονισμός του Φόρουμ