Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Θέμα: Linux - school me on it.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω ενα παλιό λαπιτόπι, το οποίο δεν είναι πλέον για τα μονδέρνα παράθυρα και σκέφτηκα μπας και του ρίξω επάνω ubuntu.

Το χρειάζομαι για - Σερφάρισμα, Φωτογραφίες και Εκτύπωση φωτογραφιών και επεξεργασία κειμένου.

Δατς ολ.

Ερώτηση Α- στο λινουξ υπάρχουν προγράμματα για αυτά που θέλω?
    (αξιοπερεπές πρόγραμμα επεξεργασία φωτο, κειμενογράφος και φαντάζομαι ο μοζίλας θα παίζει επάνω του)

Ερώτηση Βου - Θα χρειαστεί drivers και τα λοιπά ή είναι πλαγκ εντ π(λ)έη σε σχέση με εξωτερικούς δίσκους, εκτυπωτές, γουάι φάι, στικάκια και τα ρέστα?

Ερώτηση Γού- ιφ εβριθινγκ γκοες ρόνγκ, ξαναγυρνάει το κόλπο στα παλιά καλά βαριά γουίντοζ βίτσια χομ εντίσιον?
    Ερώτηση Α: Ένα απο τα ποιο γνωστά προγράμματα είναι το Gimp ,
    σε συνδιασμό με το photivo κάνει δουλειά.

Ερώτηση B: Αvάλογα τις συσκευές, καλό θα ήταν να δείς το H/W που έχεις πρίν ξεκινήσεις εδώ, ενώ για printer δές εδώ, για usb camera εδώ

Ερώτηση Γ:Ναι εάν έχεις το OEM δισκάκι ή έχεις recovery partition που δέν σβήσεις κατα το format. Εάν δέν έχεις τπτ απο τα δύο θα πρέπει να πάρεις image του HD με acronis ή ghost.

Και τέλος, εδώ είναι το link της Ελληνικής κοινότητας Ubuntu, και ένα άρθρο με οδηγό για αρχάριους.

Θα το διαβάσω και εγώ μετά,
    καλή ευκαιρεία να ασχοληθώ και εγώ λίγο .

2. The Following 7 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

A8hnaios (01-11-12), GiannisRob (01-11-12), hades7 (01-11-12), Kostas_1 (01-11-12), nikos1400 (02-11-12), oldcarskickass (01-11-12), Ptboul (01-11-12)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ολα αυτα που θελεις φιλε γινονται αλλα θελει πολυ διαβασμα και πολυ χρονο να αχοληθεις (ελπιζω να εχεις υπομονη ), πχ εγω ποτε δε καταφερα να κανω videoκληση με το skype, υπαρχει τροπος αλλα.............

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP