Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 83

Θέμα: [Ε46 M3] Αντικατασταση Δερματινων Καθισματων?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Βασικα, ο Βασιλης εντυσε προσφατα ΟΛΟ του το σαλονι και εδωσε και ενα σεβαστο ποσο.. Νομιζω οτι δεν πρεπει να το σκεφτεται καν..
    Ρε Μπλι, σορρυ για το ξεσηκωμα.. αλλα αν ημουν στη θεση σου ΕΓΩ δεν θα το σκεφτομουνα..

Αντιθετως εμενα που ειναι ολο μπεζ, καποια στιγμη μου ειχε περασει να του κανω κατι για αλλαγη.. Εστω να αλλαζα μοκετα με μαυρη.. Αλλα μου περασε..

Μπορει ο Monsta να εχει δικιο, αλλα απο την αλλη ασε να δουμε κατα ποσο θα κρατησουν στον αλλο (e46fanatics)...
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Μπιλάκο, μαζί μιλάμε - χώρια καταλαβαίνουμε???

Εγώ δε το άνοιξα αυτό το θρεντ?
    Εγώ δεν είχα τις ίδιες ανησυχίες με σένα?
    Εγώ δεν έγραψα πιο πάνω ότι μίλησα με επαγγελματία για το συγκεκριμένο θέμα?
    Εκείνος δε μου απάντησε να ΜΗ το κάνω?

Τι το πιλατεύεις ακόμα το θέμα με το βάψιμο? Είπαμε αν θες να ταλαιπωρηθείς και να χεις ένα αποτέλεσμα 6/10 κάντο. Το θέμα είναι όμως ότι μετά αν χαλάσουνε, που θα χαλάσουνε, θα πας 100% για αλλαγή.

Όπως λέει η παροιμία 'Και δαρμένος και π.....ς'

Ωωωω καλά ντε μην βαράς!!!!!!!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικα, ο Βασιλης εντυσε προσφατα ΟΛΟ του το σαλονι και εδωσε και ενα σεβαστο ποσο.. Νομιζω οτι δεν πρεπει να το σκεφτεται καν..
    Ρε Μπλι, σορρυ για το ξεσηκωμα.. αλλα αν ημουν στη θεση σου ΕΓΩ δεν θα το σκεφτομουνα..

Αντιθετως εμενα που ειναι ολο μπεζ, καποια στιγμη μου ειχε περασει να του κανω κατι για αλλαγη.. Εστω να αλλαζα μοκετα με μαυρη.. Αλλα μου περασε..

Μπορει ο Monsta να εχει δικιο, αλλα απο την αλλη ασε να δουμε κατα ποσο θα κρατησουν στον αλλο (e46fanatics)...
    Επειδή ψήνεται και ένας φίλος να το κάνει αυτό, θα κάνουμε το δικό του και βλέπουμε ( ελπίζω να μην τα διαβάσει αυτά )

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωωωω καλά ντε μην βαράς!!!!!!!!!

Επειδή ψήνεται και ένας φίλος να το κάνει αυτό, θα κάνουμε το δικό του και βλέπουμε ( ελπίζω να μην τα διαβάσει αυτά )

Να σε κυνηγάει θέλω, να σου πω εγώ μετά....

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP