Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: [E46] angel ayes- 60led

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ θέλω να πω κάτι για τα φώτα και τη μόντα με το fadeout στα angel...

Ωραία...Και παίζει αυτό που έδειξε...Τι γίνεται αμα έχεις το βράδυ ανοιχτά και τα angel και πας να ανοίξεις και τα μέσα φώτα (εφόσον κλέβει ρεύμα απο τα footwell)???

Προσωπικά έχω δει ολόκληρο σύστημα με ρελέδες για να γίνεται αυτό...Πολύ ερασιτεχνική προσέγγιση στο συγκεκριμένο θέμα...

Περιοχή
    Aigio
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θέλω να πω κάτι για τα φώτα και τη μόντα με το fadeout στα angel...

Ωραία...Και παίζει αυτό που έδειξε...Τι γίνεται αμα έχεις το βράδυ ανοιχτά και τα angel και πας να ανοίξεις και τα μέσα φώτα (εφόσον κλέβει ρεύμα απο τα footwell)???

Προσωπικά έχω δει ολόκληρο σύστημα με ρελέδες για να γίνεται αυτό...Πολύ ερασιτεχνική προσέγγιση στο συγκεκριμένο θέμα...
    Κατ' αρχην για να στα βαλω σε μια σειρα. Η συνδεσμολογια που δινουν οι Αμερικανοι (μεσω ecu box) εχει τα φωτα ολη την ωρα ανοιχτα, οταν βεβαια και ο διακοπτης ειναι ανοιχτος. Απο το footwell κλεβει ρευμα μονο οταν ο διακοπτης ειναι κλειστος, για να γινει το εφε fade in στο ξεκλειδωμα και το fade out στο κλειδωμα.
    Αρα αν εχεις τον διακοπτη ανοιχτο, κανενα προβλημα. Αν παλι τον εχεις κλειστο, ειναι τοσο μικρη η καταναλωση των led, που παλι δεν νομιζω οτι θα εχεις κανενα προβλημα

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP