Vasilis (08-03-10)
Βασιλη, εγω το πηρα απο αυτον εδω https://cgi.ebay.de/BMW-Schaltwegver...item1c0f472b9a και μαλλον ειναι και το ιδιο.. Λογικα κανει και για το δικο σου.. Για σιγουρια μπορεις να του στειλεις το vin σου αλλα να του πεις οτι εχεις αλλαξει μοτερ..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Vasilis (09-03-10)
γιωργη.....κ βεβαια μου χει αλλαξει το σασμαν...το οποιο βγηκε κ μαπα αν θυμασαι.....
anyway....αλλαζοντας σασμαν...δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σου αλλαξει κ λεβιε....!
ευχαριστω ζαχο....αλλα περιπου η τιμη ιδια με εδω δεν ειναι...?κανα 70αρι λενε τα παιδια....γιατι τον προτιμησες τον αλλοδαπο?![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Σωστό αυτό, αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά η διαφορά είναι 5-6 ευρώ? άντε 10 ...δε νομίζω ότι αξίζει για τέτοια ποσά. .....Εδώ άλλοι έχουν την "ευχάριστη διάθεση"... να προσφέρουν ολόκληρο μισθό για να ανακάμψει η οικονομία μας και μεις θα ψωνίσουμε από Γερμανία για 10 ευρώ??(μεταξύ σοβαρού και αστείου)
Βασίλη νομίζω πως έχει υπάρχει ένα για εσένα, μου είχε πει ένας σε ένα συνεργείο ότι έχει πάρει για 46αρι από αντ/πεια κούτα, αλλά δεν το χρησιμοποίησε γιατί έβαλε το αμάξι για πούλημα και το έχει αφήσει εκεί. Θα ρωτήσω κωδικό (αν υπάρχει ακόμα) και θα σου πω, κανα 40-50 θυμάμαι το έδινε.
θενκς νικολα...!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Εμενα παντως πιο ακριβα θα μου ερχοταν γιατι θα ηθελα και μεταφορικα Αθηνα-Χιο + επιπλεον χρεωση αμα ειναι αντικαταβολη με κουριερ κτλ..
Μονο αμα ερχομουν Αθηνα και με την ευκαιρια πηγαινα σε αντιπροσωπεια και το αγοραζα.. Αλλα εγω.. αντρα θελω, τωρα τονε θελω.. που λενε..Και ηρθε και σχετικα γρηγορα απο Γερμανια απ'οτι θυμαμαι..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Ζαχαρία, μπερδεύτηκε λίγο το πράγμα και να το εξηγήσω.
Ο Νίκος λέει πως αν φοράς το ΟΕΜ 2511752256, το αντίστοιχο κοντό είναι 2511752257.
Στο δικό σου όμως απ την φώτο που έβαλες βλέπω το...7 527 252.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Απ' ότι έχω καταλάβει κι εγώ 2511 7527252 και 2511 7527257 είναι παρόμοια.
Το πρώτο προέρχεται από τα Ε34 και μπήκε standard στα 4κίνητα Ε46 325xi,330xi,330xd και στα Ζ3 από 1.8 μέχρι 2.2
και το δεύτερο χρησιμοποιείται αποκλειστικά στα Ε46, μπήκε standard σε όλα τα diesel από 318d ως 330td sedan/compact/touring, τα 328i sedan/touring, και στα 330 sedan/coupe/cabrio/touring μέχρι 03/03
και σαν BMW Performance short shift upgrade στα 325 sedan/coupe/cabrio/touring απο 03/03 και μετά....
.....1 μπ@ρδέλο γίναμε .....
συγκρίνοντας πάντως τον 25117527252 του Ζαχαρία
με τον 25117527257, ο δεύτερος δείχνει πιο "short" (μεγαλύτερη απόσταση από τη μπίλια ως τον πείρο του επιλογέα)
![]()