A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Παρα πολυ καλη τιμουλα...
αν το παρω κι αυτο θα με σκοτωσει σιγουρα ο pilot
Αυτο ειναι για Γιωργο η Θωμα δαγκωτο![]()
όντως καλή τιμή, αλλά έχουν αλλάξει τα δεδομένα μου..προς το παρών υπομονή, έχω ποιο σοβαρά πράγματα στο κεφάλι μου..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
με προγράμματα, τζίντζιρι μίντζιρι, θα περάσουμε το διχίλιαρο...σόρυ, αλλά δεν δίνω τόσα λεφτά για να αλλάξει λίγο ο θόρυβος του αυτοκινήτου και να πάρω λίγα αλογάκια στα ψηλά.
ο θόρυβος που κάνει δεν έχει ουδεμία σχέση με την μαμά για να το συζητάω. άκουσα του βαγγέλη που φοράει την ίδια και δεν υπάρχει επαφή με την ΟΕΜ...
sympether with chiefτης
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
doctore (29-10-12), Vasilis M3 (29-10-12)
Της VAC-Motorsport που απ ότι λένε είναι πιστή αντιγραφή?Δεν είναι καλή?![]()
steliosm46 (29-10-12)
πολύ καλή είναι.![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Vasilis M3 (29-10-12)
άλλο πράγμα της βακ και της ιβόλβ που είναι πιστά αντίγραφα και έχουν ακριβώς το ίδιο ήχο με την ΟΕΜ, και άλλο πράγμα της ΜΚ.
της ΜΚ ο θόρυβος χάνεται λόγο του ότι η σωλήνωση είναι πολύ μακρυά και βγαίνει μέχρι κάτω, πράγμα που φιμώνει τον θόρυβο που κάνει η ΟΕΜ απο την τρυπάρα που έχει μπροστά...
για επιδόσεις και οφέλει δεν έχω ιδέα, αλλά μιλάμε για βελόνι στ'αχυρα...ακόμα και τα 20 επιπλέον που έχει το σι ες ελ απο το εργοστάσιο, είναι σχεδόν τπτ μπροστά στα 340 του απλού.
σοβαρή επέμβαση σε ΝΑ Μ3 46άρι είναι αφαίρεση βάρος...εκεί βλέπεις σοβαρές διαφορές πλέον...
sympether with chiefτης