Ανδρεα,αν και για ολα τα πραγματα σ'αυτο τον ματαιο κοσμο (χεχεχε μας εχει επηρεασει ο προεδρας σημερα....) υπαρχει αγοραστης,νομιζω οτι τα 47,000ευρω η και 45,000 ακομη, με καποιο "ψαλιδι",ειναι πολλα !!!
Φυσικα καποιος συλλεκτης θα πληρωνε αδρα αυτη του την επιθυμια,αλλα περι ορεξεως.....
Προσωπικα και αφου δεν ειμαι συλλεκτης,θα χαμογελουσα με αυτη την V8ουρα μεχρι τ'αυτια:
και με 15,000ευρω λιγοτερα!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2802390/
Bitz (27-10-12)
Πολλα σε σχεση με την Μ3 Ε46.....εχεις δει που εχουν φτασει οι τιμες,......ειδικα εδω στην χωρα μας.......
Φυσικα,για να μην επαναλαμβανουμε τα ιδια,δεν θα επρεπε να ειναι εκει κατω οι τιμες,αλλα η εκδοση CSL διατηρει υψηλη ομολογουμενως τιμη μονο και μονο απο την σπανιοτητα της.....αλλωστε αυτη τη στιγμη ειναι η μοναδικη που φαινεται να πωληται στο car.gr
επισης λεω οτι ειναι πολλα για μενα,που δεν εχω "κολλησει" με την συγκεκριμενη εκδοση,οχι οτι δεν παραδεχομαι την εξαιρετικοτητα,μοναδικοτη α και την ανωτεροτητα της!!!!
.....αλλα δεν ετυχε να ζησω απο κοντα μια CSL οποτε δεν εχω και πληρη αποψη για τις συγκινησεις που προσφερει.....σε απλη Μ3 Ε46 SMG εχω ανεβει ως συνοδηγος....οκ, πολυ καλο οχημα....και ειδικα απο εμφανηση μεσα/εξω.....αλλα 47000 δεν θα εδινα με τα σημερινα δεδομενα και τις χαμηλες τιμες που κυκλοφορουν.![]()