Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 49 από 49

Θέμα: Είναι μερικές μέρες που @@@@@ τα panda.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω ειμαι στη φαση της αναλυσης τωρα, θα παρω μερικα τηλεφωνα θα ρωτησω ταμ ταμ και χαντε,μεχρι και βραδιά στοχασμου θα οργανωσουμε με λοιπα εξεχοντα μελη του φορουμ και τη δευτερα το πρωι θα ζητηθει και η γνωμη του ptboul.
    Δεν μπορω να υποσχεθω τιποτα ελπιζω μεχρι δευτερα μεσημερι αν βοηθησει και ο κονας να εχουμε μια απαντηση!!!
    Συγκέντρωση φιλοσοφικού ενδιαφέροντος στην Στοά του ταμταμ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ πάλι πιστεύω ότι άλλο εννοεί ο Πρόεδρος: Ότι για να σου τύχει κάτι διαφορετικό ή άξιο λόγου, πρέπει να το επιδιώξεις και να το τολμήσεις. Αν δεν είσαι άνθρωπος των συγκινήσεων, όλες οι διαδρομές σου φαίνονται ίδιες.

3. The Following 6 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (26-10-12), Bellof-3 (26-10-12), gant (26-10-12), Lambros46 (26-10-12), Nick bmwlover (26-10-12), Stamatis (26-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

θα σε τιμούσα ιδιαιτέρως αλλά....
    Έχετε υποβάλλει πάρα πολλές φορές αξιολόγηση μέσα στίς τελευταίες 24 ώρες, παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα!

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάλι πιστεύω ότι άλλο εννοεί ο Πρόεδρος: Ότι για να σου τύχει κάτι διαφορετικό ή άξιο λόγου, πρέπει να το επιδιώξεις και να το τολμήσεις. Αν δεν είσαι άνθρωπος των συγκινήσεων, όλες οι διαδρομές σου φαίνονται ίδιες.
    Κάποιοι θεωρούν την τύχη ως το πεπρωμένο τους. Άλλοι, πάλι, φτιάχνουν οι ίδιοι την τύχη τους...

6. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

ghost-rider (26-10-12)

Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποιοι θεωρούν την τύχη ως το πεπρωμένο τους. Άλλοι, πάλι, φτιάχνουν οι ίδιοι την τύχη τους...
    Όλοι στη φιλοσοφία το ρίξατε αλλά δεν βλέπω να ρίχνετε και κανα ευρώ!280 ευρώ έδωσε το παληκάρι
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ πάλι πιστεύω ότι άλλο εννοεί ο Πρόεδρος: Ότι ...για να σου τύχει κάτι διαφορετικό ή άξιο λόγου, πρέπει να το επιδιώξεις και να το τολμήσεις. Αν δεν είσαι άνθρωπος των συγκινήσεων, όλες οι διαδρομές σου φαίνονται ίδιες.
    τι ειπε τωρα τ'ατομο???

Αυτα ειναι!!!!....τελικα εσεις οι αποφοιτοι,παλιοι και νεοι,εχετε ανεβασει πολυ το επιπεδο του φορουμ!!!...σε λιγο θα σκεφτομαστε καμμια βδομαδα πριν ποσταρουμε,μην τυχων και το ριξουμε!!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλοι στη φιλοσοφία το ρίξατε αλλά δεν βλέπω να ρίχνετε και κανα ευρώ!280 ευρώ έδωσε το παληκάρι
    οι φιλοσοφοι δεν εχουν αναγκη απο χρηματα,αυτα ειναι λεπτομερειες γι'αυτους!!!!

9. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Nick bmwlover (26-10-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι... Κ ως γνωστον οι μεγαλοι ανδρες οριζουν μονοι τους την τυχη τους η καπως ετσι.
    Δεν ειμαι σιγουρος για το ποιος το ειπε.
    Αλλα αν ειναι αυτος που εχω στο μυαλο μου, αν κ εφτασε πολυ ψηλα, η μοιρα του επαιξε ασχημο παιχνιδι στο τελος.
    Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον..
    Μηδενα προ του τελους μακαριζε.
    Κ τελος... Η ουσια ειναι μια κ ο μπακλαβας γωνια.

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Να 'το και το μπουγιουρντί:

Συγνώμη, ξέχασα να την περιστρέψω πριν την ανεβάσω. Από το σύνολο αφαιρέστε έναν αφρό καθαρισμού δερμάτινων επενδύσεων.

Συγνώμη για το οφ τοπικ αλλα βλέπω στην απόδειξη ότι έχουν χρεωσει την Διάγνωση,κατα την γνώμη μου απαράδεκτο οχι το επι 2 αλλα η χρέωση της διαγωσης γενικότερα απο την στιγμή που το αυτοκίνητο φτιάχτηκε στους ίδιους.

12. The Following 2 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

aristent (27-10-12), S8N (26-10-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

παλι καλα να λες, που δεν εχουν κωδικο για "ανακαλυψη"!!!....θα το χρεωναν και αυτο επι 2 !!!!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP