Follow us on:
M_power_01
aristent (26-10-12), bill_m3 (26-10-12), dark knight (27-10-12), GiannisRob (26-10-12), katrin_bmw (26-10-12), Lambros46 (26-10-12), m-power_01 (26-10-12), Stathis (26-10-12), Vassilis ///M (26-10-12)
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Ετσι εύκολα παρατάς την ιδέα του πορις? τραβα κοιμήσου... το πρωι 8 θα είμαι εκει εγω αν πας 8 ελα να με παρεις!!!
Αρχικό μήνυμα απο spar@ M_power_01 Εγώ έτσι τον φαντάζομαι: Αν και πολύ φοβάμαι ότι στο πρώτο επισκεπτήριο θα αντικρύσω αυτό:
Αρχικό μήνυμα απο spar@ αν πας 8 ελα να με παρεις!!! Από που? 7 και κατι θα είμαι σταθμό Λαρ.
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Από που? 7 και κατι θα είμαι σταθμό Λαρ. κανεις πιατσα??? εγω 8 θα μαι Λιοσιων...χχααχχαχ
Αρχικό μήνυμα απο spar@ κανεις πιατσα??? εγω 8 θα μαι Λιοσιων...χχααχχαχ Εχει πεθάνει εκεί... δεν έχει κίνηση
Lambros46 (26-10-12)
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Πέρνα και εσύ τα άλλα 20 μαθήματα που σου έχουν απομείνει, και δήλωσε ότι θες 20??????? χρωστας??????????
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Αρχικό μήνυμα απο Eleni 20??????? χρωστας?????????? τι είναι 20 μαθήματα μένα ; 2 εξεταστικές !
Αρχικό μήνυμα απο spar@ ναι αμα αποκοπεις δεν εχεις παγιο, εννοω για το παγιο θερμανσης... για να αποκοπεις ομως χρειαζεται ενα σεβαστο ποσο, και οχι να κλεισεις μια βανα! Σπύρο τι παραπάνω χρειάζεται εκτός απο την ηλεκτροβάνα στην περίπτωση που μιλάμε για αυτονομία και όχι δισωλήνιο? Επίσης έχεις να μου συστήσεις κανέναν τυπάκο προκειμένου να μου ρυθμίσει/καθαρίσει λέβητα και καυστήρα?
Αρχικό μήνυμα απο spar@ τι είναι 20 μαθήματα μένα ; 2 εξεταστικές ! εγω τι να πω που χρωσταω 1 για πτυχιο εδω και 4 ετη και δεν με περναει με τπτ???
Κανονισμός του Φόρουμ