Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Θέμα: φορητοτητα!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

έλα μωρέ σωστά δουλειά να γίνεται, και αν γίνει και κάποιο λάθος καμμιά φορά δεν πειράζει.

εγώ ξέρω ότι απο την αναφερθέντα εταιρεία οι λογαριασμοί δεν έπεφταν κάτω απο τα 600 ευρά, ενώ απο wind δεν έχουμε δει λογαριασμό πάνω απο 350.

περί σήματος κτλ κτλ, δεν το συζητάω καν...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όσον αφορά τα κινητά, παρεμφερή προγράμματα με τη Wind έβρισκα και στην Cosmote. Η Wind έχει όμως ένα οικογενειακό πρόγραμμα που συνδυάζει και πάμφθηνο σταθερό με Internet, επιτρέποντας και δωρεάν κλήσεις μεταξύ του κινητού μου και του σταθερού σαν ενδοεπικοινωνία. Το αποτέλεσμα είναι εκεί που πλήρωνα 120 ευρώ + ΦΠΑ το μήνα για τα δυο κινητά και 90 ευρώ το δίμηνο στο conn-x, να πληρώνω 66 ευρώ συμπ. ΦΠΑ το μήνα για όλα μαζί.

Υπάρχει και μεγάλη διαφορά στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Η κυρία που με πήρε τηλ. ήταν ειλικρινέστατη και μου εξήγησε πως στην περιοχή μου χρονίζουν από 14-22 Mbps,. Όταν είχα μιλήσει με τον ΟΤΕ είχα φάει τρελό παραμύθι για warp ταχύτητες έως και μελλοντικό φθηνό broadband με οπτική ίνα μέχρι το καζανάκι της τουαλέτας μου. Τελικά κατέληξα να χρονίζω με ζόρι στα 17 Mbps και μάλιστα με δικό μου router, αφού το δικό τους είχε εμβέλεια ασύρματου πληκτρολογίου.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP