Όχι, είδα μόνο την αναφορά στο διαγνωστικό. Μετά το έβαλαν στο αναβατόριο και άρχισαν το ξήλωμα αλλά δε μπορούσα να κάτσω περισσότερο.
Σύνθετο πρόβλημα κατά τον τεχνικό σύμβουλο σημαίνει άνω της μιας βλάβης. Το check engine ήταν όμως για τη βαλβίδα του vanos, ο ηλεκτρικός θερμοστάτης έμενε ανοιχτός -ευτυχώς- και πρέπει να τα είχε φτύσει εδώ και μερικές μέρες γιατί παρατήρησα πως δούλευε υπερωρίες το βεντιλατέρ παρά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Εν τω μεταξύ, όταν δούλευε το βεντιλατέρ οι επιδόσεις ήταν αισθητά μειωμένες. Ίσως να ρίχνει αβάνς κλπ για να προστατεύσει τον κινητήρα από υπερθέρμανση?
Σήμερα το μεσημέρι θα δω την παλιά βαλβίδα του vanos και θα έχω καλύτερη εικόνα. Δε νομίζω ότι έσπασε κάτι, τον ρώτησα αν έχει δόντια όπως στον S54 και μου είπε πως όχι.
Thomelef (26-10-12)
Lambros46 (26-10-12)
aristent (26-10-12)
aristent (26-10-12)
Ιδού:
Ο θερμοστάτης... Τον περίμενα μικρότερο!
Και η βαλβίδα του Vanos στην εξαγωγή:
![]()
aristent (26-10-12), GiannisRob (26-10-12), Panos 316T (26-10-12), PANOS-E60 (26-10-12), Thomelef (26-10-12)
Να 'το και το μπουγιουρντί:
Συγνώμη, ξέχασα να την περιστρέψω πριν την ανεβάσω. Από το σύνολο αφαιρέστε έναν αφρό καθαρισμού δερμάτινων επενδύσεων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 26-10-12 στις 15:47