-
μη δημιουργουμε λανθασμενες εντυπωσεις.
και οι 3 εταιριες τιμιες ειναι και δεν θελουν δυσαρεστημενους πελατες.
κλησεις, μηνυματα και ΜΒ που δεν εγιναν ποτε δεν χρεωνει καμια εταιρια.
αντιθετα πολλες φορες εχουν πιστωσει στους πελατες τους (ως καποιου ειδους ανταποδωση), χρηση που εγινε αλλα ειναι υπερβολικη για να πληρωθει (η κορουλα μου μπηκε στο ιντερνετ και δεν ξεραμε, ο γιος μου επαιρνε το τηλεφωνο μου τα βραδια και τηλεφωνουσε στη φιλη του που σπουδαζει στην αγγλια και αλλα πολλα τετοια.)
το νετ οντως ειναι γεματο πιτσιρικαδες που μενουν στο σπιτι του μπαμπα, ζουν με το χαρτζηλικι και επειδη νομιζουν οτι ολος ο κοσμος τους χρωσταει (και οι εταιριες κινητης πρωτα απ ολα), γραφουν μετα μανιας διαφορες ανοησιες σε σαϊτς τυπου μαϊ-φον κλπ.
δεν εννοω εσενα φυσικα, δεν ξερω ποιο ηταν το προβλημα σου, λαθη εχουν γινει και θα ξαναγινουν (και διορθωνονται οταν ακολουθησεις την πρεπουσα διαδικασια), ποτε ομως ηθελημενα, συστηματικα και με δολο οπως αναφερει το ποστ σου.
οποιος παρολα αυτα δεν βρηκε λυση και εχει τετοια θεματα υπαρχει η γενικη γραμματεια καταναλωτη στο υπουργειο εμποριου, καθως και η δικαιοσυνη...
-
The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:
Nino (26-10-12), Ptboul (26-10-12)
-
Στάθη δεν λέει αυτό ο φίλος!
Απλά στη vodafone δεν μπορείς να μιλήσεις με viber κτλ (σε 3g) αν δεν έχεις πρόγραμμα συμβολαίου από 50¤ και πάνω!!

Απαράδεκτο!!!!!
-
The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP