Και γω τις παραπανω διαδικασιες ακολουθω. Αυτο που θα σου ελεγα να προσεξεις περα απο το γυαλισμα ειναι το πλυσιμο και το στεγνωμα. Εγω εχω αγορασει ειδικο σφουγγαρι απο μαλλι προβαλου (καλα μη βαρας) και πανι με μικροινες για το στεγνωμα.Αυτα τα δυο θα σε βοηθησουν ωστε να προστατευσεις το χρωμα του αυτοκινητου και να μην χαραζεις το βερνικι. Επισης μη νομιζεις οτι πηρες εναν αλοιφαδορο και τελειωσες. Καθε εργοστασιο εχει διαφορετικη σκληροτητα στη βαφη, οποτε πρεπει να παιξεις με τα σφουγγαρακια σκληρο-μαλακο και με τις αλοιφες χοντρη-μεσαια-ψιλη ωστε να δεις τι χρειαζεται το αμαξι σου. Πολυ εξιδεικευμενο θα μου πεις. Πληροφοριακα τα bmw κατατασονται στα σκληρα χρωματα.Επισης να προσεξεις μη βγαλες το χρωμα (συμβαινουν κι αυτα),δοκιμασε σε κανα φορτηγακι πρωτα. Να γνωριζεις οτι η λαμαρινα με τα πλαστικα μερη πχ προφυλακτηρες θελουν διαφορετικη μεταχειριση διοτι τα πλαστικα ζεσταινονται περισσοτερο απο τη λαμαρινα. Αυτα τα λιγα απο μενα και την προσωπικη μου εμπειρια,να τονισω οτι δεν ειμαι ειδικος, ελπιζω να σε βοηθησα.

Απάντηση με παράθεση