Eleni (25-10-12)
Αστειευομενος απαντησα στον Σταματη, αλλα μπορω να απαντησω στο ερωτημα σου, μολις μου πεις ποσο κοστιζει στην Αμερικη
Μετα, θα υπολογισω την διαφορα με την τιμη που κοστιζει στην Ελλαδα, θα αφαιρεσω τα μεταφορικα, και ενα λογικο κερδος για τον αντιπροσωπο (δεν ξερω ποιος ειναι)
Κατι ελαχιστο και για την διαφημιση, αν και νομιζω οτι εκει οι παροχοι κανουν μουαγε με τις κεραιες που φυτευουν χωρις να πληρωνουν τιποτε (σε καποιες περιπτωσεις, μπορω να δωσω και παραδειγμα αν ειναι απαραιτητο)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 25-10-12 στις 17:11
Eleni (25-10-12)
16GB $199 , 32GB $ 299, 64GB $ 399 αλλα πρεπει να κανεις συμβολαιο για δυο χρονια.
Αν εχεις συμβολαιο. και εισαι στο 18 μηνα μπορεις να το παρεις στην ιδια τιμη.
Αν δεν εισαι (πχ οπως εγω..... πηρα το 4S, οταν βγηκε, τωρα για να παρω το 5 16GB, μου ζηταει $449. Ο αντρας μου ειχε το 4 , το πηρε $199......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eleni : 25-10-12 στις 17:22
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Αν το έπαιρνα και εγώ με συμβόλαιο 18 μηνών 140 ευρω θα ήμουν υπερ ικανοποιημένος.
Νομίζω οτι ειμαστε εντελώς off topic και χρειάζεται νέο θέμα για αυτό, αλλά οκ, συνεχίζουμε μέχρι να μας πάρουν χαμπάρι.
Eleni (25-10-12)
Εμενα εδω θελουν να κανω συμβολαιο για 18 μηνες, να δινω 50 ευρω τον μηνα (67us$), και ακομη 700 ευρω (περι τα 930us$) μετρητα.
Δυστυχως, αν και θα το ηθελα ειναι αντικοινωνικο τουλαχιστον να δωσω αυτα που θελουν.
ΔΕΝ συγκρινω τις τιμες της αμερικης, γνωριζω, αλλο ειναι το στορυ δεαρ, αλλα για να επιστρεψω στο αρχικο σου ερωτημα, απαντω:
Οχι, ειναι εξωφρενικη η διαφορα που να δικαιολογει διαφημηση + μαρκετινγ.
Ολα τα παραπανω, παντα, IMHO
Eleni (25-10-12)
Εχει κανεις δοκιμασει το προγραμμα syncme ?
Aν ναι αξιζει η κανει τα παντα μανταρα ?
Εχει να κανει με συντονισμο επαφων του κινητου και του fb.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Τα κανει μανταρα! (στις περισσοτερες περιπτωσεις)
Λοιπόν σήμερα τα μεσάνυχτα ανοίγουν οι προπαραγγελίες σε Cosmote & Vodafone μέσω site.
Επίσημη πρώτη στην Ελλάδα η Παρασκευή 2/11
Την Πέμπτη 1/11 παρουσίαση του τηλεφώνου στα Cosmote shops!!!
Detailing Madness
Christos 330 (25-10-12), Eleni (25-10-12)