Προτιμώ τα εργοστασιακα σινεμπλοκ σαν όχι σκληρά και την πιο συχνή όταν κ αν χρειαστεί αλλαγη τους
Εμένα μια φορα χρειάστηκε μέχρι τώρα στα 128000 που έχω φτάσει.
Προτιμώ τα εργοστασιακα σινεμπλοκ σαν όχι σκληρά και την πιο συχνή όταν κ αν χρειαστεί αλλαγη τους
Εμένα μια φορα χρειάστηκε μέχρι τώρα στα 128000 που έχω φτάσει.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
alexk (24-10-12)
Πολύ καλό θρεντάκι everget και εγώ τον τελευταίο καιρό κοιτούσα συνεμπλόκ και κοιτούσα σχετικά κιτ powerflex απ το ebay..
μάλιστα κοιτούσα και σε άλλα θρέντ όπου ξανα είχες αναφέρει για τον μπιλιοφόρο κεντρικού άξονα και το flex disc..και κοιτούσα τιμές
πόσό είπες 300ευρώ όλα?
μήπως δεν περιλαμβάνουν τα συνεμπλόκ της γέφυρας του διαφορικού?
ρωτάω γιατί επειδή τα έβλεπα και εγώ πρόσφατα τα είχα υπολογίσει περίπου στα 500 ευρώ μάζι με μεταφορικά για ΌΛΑ τα συνεμπλόκ οτι υπάρχει σε αντικατάσταση με powerflex
στο διάγραμμα αυτό που έβαλες ποιο πάνω δηλαδή όλα μπρός-πίσω συν τα συνεμπλόκ της γέφυρας όπου σε αυτό το διάγραμμα δεν φαίνονται
επίσης κάτι τελευταίο, αυτό που διάβαζα σε όλα τα κιτ που δίνανε όλοι είχαν ένα notice για τα συνεμπλόκ των αντιστρεπτικών είτε μπρός ή πίσω και διευκρίνιζαν πριν κάνεις παραγγελία να τους ενημερώσεις ποια χιλιοστά θέλεις για τις αντιστρεπτικές και σου έδινε κάποιες επιλογές 21.5mm είχε μια επιλογή νομίζω δεν θυμάμαι γιατί σου έλεγε οτι το ένα είναι για CSL το άλλο είναι για normal M3.. έχουν μια μικρή διαφορά με του CSL στα χιλιοστά πάχους στις αντιστρεπτικές..