Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχει κανεις αποψη απο 255/35/18 σε conti5 να δημιουργουνται σχισμες σκισιματα καθετα στο προφιλ του λαστιχου;
Πηγα σημερα να τα περασω και ο λαστιχας μου εδειξε 4ζευγαρια που ειχε συμβει το ιδιο. Μιλαμε μονο για χαμηλο προφιλ σε conti5.
Ειδα το mail που απαντουσε η μαμα εταιρεια οτι εφταιγε η χαμηλη πιεση στα λαστιχα αλλα και παλι το γεγονοςμε προβληματισε.
Εχει κανεις αποψη για τα goodyear assymetric;Μου τα προτεινε αλλα δεν εχω αποψη.Να πω οτι δεν εχει κανενα λογο να πει ψεματα το παιδι καθως ειναι φιλος και αγοραζω μονο απο αυτον ολα τα χρονια σε ολα τα αυτοκινητα της οικογενειας.
Συμφωνώ και εγώ για τα Asymmetric 2.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ίσως και να είναι το καλύτερο ελαστικό που κυκλοφορεί στην αγορά στην κατηγορίοα του, και στις τιμές που πλέον μπορείς να το βρεις (450-470 ευρώ σε 225/47/17) είναι 'μονόδρομος'.