Αρχικό μήνυμα απο
Moufas E46
πριν καποιους μηνες αντικατεστησα τον προφυλακτηρα στο ε46 μου με m-pack 2. το αυτοκινητο δεν φορουσε προβολακια απο το εργοστασιο συνεπως απουσιαζουν ο διακοπτης η καλωδιωση και ο ρελες. μιλωντας σημερα τηλεφωνικως με τον σπανο μου ανεφεραν πως πρεπει να αλλαξω το πανελακι με τους διακοπτες και να κουμπωσω το καινουριο πανω στην πλακετα μου. μιλωντας με τον κορφιατη μου ανεφεραν πως πρεπει να αγορασω ολο το σετ δηλαδη πανελ με πλακετα εγκεφαλακι δηλαδη, αλλιως δεν δουλευει αν αλλαξω μονο το πανελ με τα κουμπια. μιλωντας στη συνεχεια με 2 ανεξαρτητα συνεργεια bmw ο μεν πρωτος μου ανεφερε πως πρεπει να αλλαξω πανελ με πλακετα μαζι και ο μεν δευτερος να δοκιμασουμε να αλλαξουμε μονο το πανελ και αν δουλεψει το αφηνουμε γιατι σε καποια 46 αρια πιανει ενω σε αλλα δεν δουλευει οποτε μετα αν χρειαστει αλλαζουμε και την πλακετα.
ΕΛΕΟΣ εχω ρωτησει σε 4 εξειδικευμενα συνεργεια bmw και ο καθενας μου λεει και κατι διαφορετικο. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ αν ξερει καποιος και το χει κανει ας μου απαντησει γιατι εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να κανω. οι αποριες μου ειναι ΠΡΩΤΟΝ τι να κανω? ΔΕΥΤΕΡΟ αν αλλαξω μονο το πανελακι θα δουλεψει η χρειαζεται και η πλακετα? ΤΡΙΤΟ αν βαλω μεταχειρισμενη πλακετα θα μου βγαζει δεδομενα απο το αυτοκινητο που την φοραγε? αν ναι μπορω να τα διαγραψω και να περασω τα δικα μου? το λαμπακι στο καντραν θα αναβει?