βασικά ρε παιδιά να λέμε και του στραβού το δίκιο οι τράπεζες είναι επιχηρήσεις.
το ότι έχει ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος και παραμυθιάζει τον ίδιο του τον εαυτό πως
μπορεί να τα έχει όλα(μεγάλο αυτοκίνητο - δικό του σπίτι - εξοχικό - ακριβές διακοπες -
κτλ κτλ κτλ), είναι το κύριο πρόβλημα. εγώ δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση πως
ο κόσμος εξαπατείτε απο τις τράπεζες όταν οι ίδιοι στρέφονται για να δανειστούν
γνωρίζοντας το τίμημα.
θυμάμαι κάποτε που βλέπαμε 320 και ήταν σα να βλέπαμε φεράρι. για Μ δε μιλάμε...
μόνο κάνας συγγενής που έμενε στη γερμανία.
εδώ πλέον μιλάμε ο καθένας θέλει να έχει δική του επιχήρειση.
το συμπέρασμα με τα οικονομικά του καθενός απο εμάς είναι ότι μας έφαγε η μεγαλομανία.
και για να τα λέμε και λίγο τα πράγματα απο άλλη πλευρά και να ξέρουμε και τι λέμε,
πολοί λόγο της πτώσης των τιμών των αυτοκινήτων έχουν μπεί στο τριπάκι αγοράς
///Μ3 Ε46 που πλέον το αγοράζεις με κάτω απο 30.000. χονδρικά απο εκεί και πέρα
θέλεις 1500 για ασφάλεια - 1000 για σήμα - 1300-1400 για σέρβις και αλλαγές λαδιών - 1300 για λάστιχα.
μιλάμε για περίπου 430 ευρώ μηνιαίως, χωρίς να βάζεις ούτε βενζίνες ούτε πιθανές φθορές ούτε τπτ.
τες πα μιλάμε με όλα μέσα για περίπου 700 ευρά το μήνα στην ξεφτίλα. πολά ή λίγα??μόνο για ένα αυτοκίνητο!!!
θα μου πείς οκ μπορείς να κάνεις την πιο φτηνή ασφάλεια που υπάρχει... παρακάλα όμως
να μη σου τύχει τπτ όμως γιατί θα στεναχωρεθείς.
παρ'όλα αυτά όμως πολύ μισθωτοί είναι ψημένοι στο να αγοράσουν ένα(δε γαμίς μωρέ 30.000 είναι σιγά τα λεφτά.ας κάνω τη κ@βλα μου και εγώ.σάμπως ο μπαγλαμάς ο γείτονας τι παραπάνω εχει απο μένα???).
για μένα ότι μα ότι και να ακούω είναι του κ@λου τα ενιάμερα ρε μάγκες. μεγαλομανία
μεγαλομανία μεγαλομανία.
απο εκεί και πέρα παγκόσμιες συνομωσίες και χρηματοπιστωτικά κέντρα μου ακούγονται
κινέζικα και δε πάει ο νούς μου το τι μπορεί να έχει γίνει ή το τι θα γίνει.
εμείς απλά θα καθόμαστε και θα λουζόμαστε τα αποτελέσματα των εξελίξεων.
όποιος ήταν συντηρητικός μέχρι τώρα θα τη βγάλει. όποιος τα ήθελε όλα τον ήπιε...