Σελίδα 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 78910 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 96

Θέμα: Και εκλασε το vanoooooooos

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα το επόμενο που θα πρέπει να προσέχεις ειναι η σκόνη που περνάει από το φίλτρο αέρος, ξύνει τα πιστόνια και το χιτώνιο.
    Τέλος καλό όλα καλα και αναίμακτα !!!!
    ΥΓ.Α ρε τουρμποσκυλε ποσά λίγα ξέρεις
    οταν μου ειπε ο Θωμας οτι ακουγεται το Vanos αλλα το τεστ το περναει κανονικοτατα, φοβομουν οτι αυτη ηταν η βλαβη. Οποτε και του ειπα να δωσει προσοχη και να μην το παρει αψηφιστα το προβλημα.
    Αλλωστε για αυτο ειμαστε στο φορουμ, να βοηθαμε οσο και οπου μπορουμε. Τελος καλο, ολα καλα

2. The Following 12 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

alexm (21-10-12), aristent (20-10-12), bill_m3 (20-10-12), deepBLUE (20-10-12), doctore (21-10-12), hades7 (20-10-12), Leonidas_E39 (20-10-12), Panos 316T (20-10-12), S8N (20-10-12), saulm3 (23-10-12), STREETRACING (20-10-12), Thomelef (20-10-12)

Περιοχή
    Athens City
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στο ματιασαν Θωμά ..τέλος καλα όλα καλα !!!

Και μην ακούσω ξανά να το δώσεις !!!!
    Powered by

4. The Following User Says Thank You to soc12r For This Useful Post:

Thomelef (21-10-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μύνημα ήταν αυτό σωκράτη.
    στεναχωρέθηκε το καυμμένο. σου λέει...καλά ρε αχάριστε ψηλέ, επί πέντε χρόνια σου κάνω όλα τα κέφια, σου χαρίζω χαμόγελα χωρίς να σου δημιουργώ ιδιαίτερα προβλήματα, όταν με πείρες μόνο μέσα μου που δεν κοιμοσουν, και έτσι μου το ξεπληρώνεις τώρα?
    ανταλλαγή με κάποιον άγνωστο για να τον ξεφορτώσεις απο την πατσαβούρα του?
    αφού ξέρεις ότι είμαι λίγο ιδιότροπή, και ότι με μερικά πράγματα θέλω λίγο παραπάνω προσοχή.
    πως με δίνεις έτσι? ποιός είναι αυτός που θα με πάρει? και αν μου κάνει ζημιά επειδή δεν θα με προσέχει όπως εσύ? δεν είναι ζωή αυτή, γι'αυτό και'γω θα κάνω μια απόπειρα αυτοκτονίας για να σε ταρακουνήσω.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following 13 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (21-10-12), Azurius (21-10-12), bill_m3 (21-10-12), chrisgiapz3 (21-10-12), doctore (22-10-12), EVERGET (21-10-12), kwstakhs_Z4 (21-10-12), Leonidas_E39 (21-10-12), Panos 316T (21-10-12), Ptboul (22-10-12), Skyline_IS (21-10-12), soc12r (21-10-12), steliosm46 (22-10-12)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    στεναχωρέθηκε το καυμμένο. σου λέει...καλά ρε αχάριστε ψηλέ, επί πέντε χρόνια σου κάνω όλα τα κέφια, σου χαρίζω χαμόγελα χωρίς να σου δημιουργώ ιδιαίτερα προβλήματα, όταν με πείρες μόνο μέσα μου που δεν κοιμοσουν, και έτσι μου το ξεπληρώνεις τώρα?
    αφού ξέρεις ότι είμαι λίγο ιδιότροπή, και ότι με μερικά πράγματα θέλω λίγο παραπάνω προσοχή.
    πως με δίνεις έτσι? ποιός είναι αυτός που θα με πάρει? και αν μου κάνει ζημιά επειδή δεν θα με προσέχει όπως εσύ? δεν είναι ζωή αυτή, γι'αυτό και'γω θα κάνω μια απόπειρα αυτοκτονίας για να σε ταρακουνήσω.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευτηχως το προλαβες τομ..Σιδερενιο απο δω και περα!!

Στα νεα ανταλλακτικα υπαρχει παλι πιθανοτητα να ξαναγινει αυτο ή ηταν αποκλειστικα θέμα παρτιδας κατα την παραγωγη?
    -------------------

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    επρεπε να του πω προχθες να στο κρατησει μεσα κανα μηνα γιατι θελεις να το κανεις τραμπα με σκουμπυ.

μετα απο ενα μηνα που θα το επαιρνες, θα ηθελα να εχουμε μια hd pro μεσα στο Μ3 να γραφει μια ολοκληρη μερα

10. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

Thomelef (22-10-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τέλος καλό, όλα καλά...
    σήμερα πείρα το αμάξι. η επισκευή του δεν ήταν και τπτ τραγικό απο λεφτά τελικά...θεωρώ πως 800 ευρώ για μια τέτοια ζημιά, είναι πολύ καλά, ειδικά όταν βλέπεις και την διαφορά στο αμάξι που είδα σήμερα.
    λοιπόν...το αμάξι πρέπει να είχε θέμα αρκετό καιρό, και το κατάλαβα σήμερα.
    καταρχήν είναι πολύ πιο ήσυχο, και είναι ξεκάθαρο ότι δουλεύει πολύ πιο στρωτά. επίσεις στις χαμηλές στροφές, περίπου στις 1200 που είχα πυράκια και νόμιζα ότι ήταν λόγο καυσίμου και υψηλής συμπίεσης, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.
    επίσεις στις χαμηλές στροφέςτο αμάξι τραβάει πολύ καλύτερα, ενώ στις ψηλές δεν είδα κάποια διαφορά, μιας και το βάνος είναι για μέχρι τις 4500. μέχρι αυτό το σημείο η διαφορά λοιπόν είναι αισθητή στα πάντα (ήχο, στροφάρισμα, δούλεμα γενικότερα), ενώ απο εκεί και πάνω η αίσθηση είναι ίδια.
    επίσεις, λόγο του γεγονότος ότι το καπάκι ήταν ανοιχτό, θα ήταν μεγάλη βλακεία να μην ρίχναμε και μια ματιά στις βαλβίδες, όπου μονάχα οι τρείς θέλανε πιατέλα.
    επίσεις αλλάχτηκαν και τα μπουλόνια με καινούριας παραγωγής, ενώ το ένα απο αυτά που βγήκαν ήταν σπασμένο, και είμασταν για δεύτερη φορά τυχεροί και το θραύσμα που έφυγε βρέθηκε αμέσως, όπως και το πρώτο απο το γρανάζι.
    τύχη βουνό που λένε, ελπίζω η εικόνα που έχω να είναι και η πραγματική και να μην έχει γίνει κάτι το οποίο δεν έχει εντοπιστεί, πράγμα που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είμαστε οκ.
    τέλος καλό, όλα καλά και το νου σας μάγκες. ακούσατε θόρυβο απο βάνος? σβήνεται, τηλ στην οδική, και δεν το βάζετε μπροστά για κανέναν λόγο...ελπίζω σε όποιον πάθει κάτι ανάλογο, να έχει την ίδια τύχη με μένα, και να μην μπλέξει σε περαιτέρω ιστορίες...

sympether with chiefτης

/

12. The Following 13 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (22-10-12), chief (22-10-12), EVERGET (22-10-12), gant (22-10-12), gnx (22-10-12), Kostas_1 (22-10-12), Leonidas_E39 (22-10-12), nikos1400 (22-10-12), Panos 316T (22-10-12), saulm3 (22-10-12), steliosm46 (22-10-12), STREETRACING (22-10-12), Vassilis ///M (22-10-12)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

οταν εμφανιστη το baby moy το σι ες αιηη ΤΟΤΕ εσυ θα κανης αποπειρα αυτοκτονιας
    ΥΣ. Οι ζαντες το προ- προηγουμενο σβκ εχουν refresh μεταλικο στο δυκτιοτο μερος

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

...αν "μιλας" στον Τομι,δεν θα δει το μηνυμα σου,πρεπει να εκανε ρυθμιση να μην βλεπει τα μηνυματα σου.

15. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Thomelef (22-10-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...αν "μιλας" στον Τομι,δεν θα δει το μηνυμα σου,πρεπει να εκανε ρυθμιση να μην βλεπει τα μηνυματα σου.

ιέεεεεεετς. αρκετή μπούρδα διαβάσαμε τόσο καιρό...καθένας στην θέση του.
    sympether with chiefτης

/

17. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (22-10-12), Leonidas_E39 (22-10-12)

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 78910 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP