aristent (20-10-12)
Πολλα τα χιλιομετρα κατα την γνωμη μου,μπορει ανετα να βρει καποιο με τα μισα χλμ απ αυτο,το προ φεις λιφτ ειχε το πρωτο μοτερ με τα 115 αν δεν κανω λαθος.Επειδη ειπωθηκε παραπανω,οδηγησα προσφατα ενα Αuris πετρελαιο 1.4 και μπορω να πω οτι δεν με ικανοποιησε πουθενα τ αμαξι εκτος απο την χαμηλη καταναλωση του.Εντελως αδιαφορο...Γνωμη μου φυσικα ετσι.
Vasilis (20-10-12)
Vasilis (20-10-12)
Δεν υπαρχει καμια σχεση κανενος bmw με το auris. Ακομα και η ε36 καλυτερη ειναι. Απλα οι εποχες αλλαζουν, τα δεδομενα επισης. Μπορουμε να ζησουμε και χωρις δερματινα καθισματα navi professional και ηλιοροφη. Τα 660 που εδινα καθε χρονο προτειμω να τα καταναλωσω καπου αλλου που θα πιασουν χωρο, οχι να τα φανε οι Τζοχατζοπουλοι. Εν τελει, ροδα ειναι και γυριζει, παλι με χρονια με καιρους, παλι δικα μας θα ναι...
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
aristent (20-10-12), bill_m3 (21-10-12), katsaraios (20-10-12), Kostas_1 (25-10-12), Vasilis (20-10-12)
aristent (20-10-12)
E60_Arkadia (20-10-12), Vasilis (20-10-12)
Οχι οχι δεν το συγκρινω με τα bmw αυτο ελειπε,απλα προσωπικα δεν μου αρεσε τιποτα σε αυτο τ αμαξι,ουτε ρεπριζ,ουτε σταθεροτητα,ουτε τιμονι, ουτε ποιοτικο εσωτερικο,ουτε σασμαν και τελος παντων αλλα πολλα.Μπορεις να βρεις καποιο εξισου οικονομικο με πιο καλα οδηγοκεντρικα και ποιοτικα χαρακτηριστικα αλλης μαρκας.Anyway με το καλο να τον παρεις τον Ιαπωνα και καλα χιλιομετρα να εχεις.![]()