Σελίδα 49 από 66 ΠρώτηΠρώτη ... 39474849505159 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 481 έως 490 από 652

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση Νο 5

Rides
    2

Προεπιλογή

παλι λαθος εισαι, ειδικα στις περιπτωσεις iphone που ειναι το θεμα μας, δεν υπαρχει καμια δικαιολογια.
    οσα ειναι προβληματικα αντικαθιστωνται αμεσως με καινουργια, για οσα ειναι ευθυνη του χρηστη (βρεγμενα, σπασμενα κλπ) αντικαθιστωνται αν το επιθυμει με πολυ χαμηλο αντιτιμο που πλησιαζει το μισο της τιμης της καινουργιας συσκευης.

τελος, προσβαλεις μερικες εκατονταδες χιλιαδες κοσμο και θεωρεις οτι καποιος εχει προσωπικη αντιμαχια μαζι σου...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εκφράζω την γνώμη μου!
    Απλούστατα, συγγνώμη κιόλας που την ανέφερα.
    Σε λίγο θα μου πεις επειδή έχω αντίθετη γνώμη από εσένα ότι έχω και ανάρμοστη συμπεριφορά!
    ΕΛΕΟΣ
    Detailing Madness

Rides
    0

Προεπιλογή

αυτο που ειπε ο στεφ δεν θιγει κανεναν..ισα ισα τα λεει οπως ειναι... αυτος που

στην ελλαδα δινει πανω απο 550 για αιφον με κατι 600αρια και 700αρια ειναι

θυμα μεγιστο..αυτες οι τιμες μονο εδω υπαρχουν.να ναι καλα το νετ, οι φιλοι και

γνωστοι στο εξωτερικο που τα φερνουν εδω φθηνοτερα...το καπελο που μπαινει

εδω ειναι μονο για μας τους κουτοφραγκους, καλα λεει..ρωτηστε εξω και πειτε

ποσο το παιρνουμε εδω και να δω αν μονο μας αποκαλεσουν θυματα.....φιλος

μου πηρε το 4ς την ανοιξη 720 ευρω!!! σορυ αλλα ειναι τρελος μλκ οπως και

επισης αυτοι που το πουλησανε τοσο.και μιλαω για πανγωστη αλυσιδα ηλεκτρονικων...

ειναι θυματαρα η δεν ειναι λοιπον..???

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκφράζω την γνώμη μου!
    Απλούστατα, συγγνώμη κιόλας που την ανέφερα.
    Σε λίγο θα μου πεις επειδή έχω αντίθετη γνώμη από εσένα ότι έχω και ανάρμοστη συμπεριφορά!
    ΕΛΕΟΣ
    αυτο που εγραψες ειναι οτι οι μερικες χιλιαδες κοσμου που αγοραζει τηλεφωνα απο την ελλαδα ειναι θυματα, ενω εσυ εισαι ο εξυπνος που το πηρες απ εξω.
    εγω δεν ανεφερα καμια γνωμη, ουτε σου υπεδειξα απο που να αγορασεις, αυτο ειναι δικαιωμα σου, αυτο που δεν ειναι δικαιωμα σου ειναι να προσβαλεις αλλους και να εξανιστασαι και απο πανω: (ΕΛΕΟΣ).
    φυσικα και ειναι αναρμοστη συμπεριφορα αυτο, αλλα και να σε απομακρυνω για καμια βδομαδα δεν θα αλλαξει κατι, ουτε και θα αποκτησεις ξαφνικα τροπους καλης συμπεριφορας...
    οποτε καλη καρδια και καλο βραδυ...

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Straight six Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο που ειπε ο στεφ δεν θιγει κανεναν..ισα ισα τα λεει οπως ειναι... αυτος που

στην ελλαδα δινει πανω απο 550 για αιφον με κατι 600αρια και 700αρια ειναι

θυμα μεγιστο..αυτες οι τιμες μονο εδω υπαρχουν.να ναι καλα το νετ, οι φιλοι και

γνωστοι στο εξωτερικο που τα φερνουν εδω φθηνοτερα...το καπελο που μπαινει

εδω ειναι μονο για μας τους κουτοφραγκους, καλα λεει..ρωτηστε εξω και πειτε

ποσο το παιρνουμε εδω και να δω αν μονο μας αποκαλεσουν θυματα.....φιλος

μου πηρε το 4ς την ανοιξη 720 ευρω!!! σορυ αλλα ειναι τρελος μλκ οπως και

επισης αυτοι που το πουλησανε τοσο.και μιλαω για πανγωστη αλυσιδα ηλεκτρονικων...

ειναι θυματαρα η δεν ειναι λοιπον..???
    θιγει και παραθιγει το σχολιο.

το οριο της τιμης στα 550 με τι σκεπτικο το εβγαλες εσυ?
    ετσι ειπες 550 καλα ειναι να τ΄αφησω, ή εχει καποια λογικη, γιατι οχι 530, ή 580?

το 4s πωλουνταν στην ελλαδα οσο και στην ευρωπη. 659 ευρω. αρα κανεις δεν σε θεωρει κουτοφραγκο.
    τωρα αν στους επισημους πωλητες iphone (voda, cosmote, wind, istorm, golden-i κλπ) το τηλεφωνο ειχε 659 λιανικη τιμη και ο φιλος σου εδωσε 720, περαστικα του...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακομα και σε καταστηματα αεροδρομιων στην ευρωπη, οι τιμες ειναι ιδιες με εδω, ενω οι διαφορες τους παιζουν απο 30 μεχρι 40 ευρω.
    Διαφορα που μπορεις να την πετυχεις και εδω. Στο μιντια μαρκτ θυμαμαι που εβλεπα για το ΒΒ, η τιμη του ηταν στα 560 ευρω, ενω παντου πουλιωταν στα 600.
    Στην ιταλια μαλιστα, μπορω να σας πω οτι οι τιμες των κινητων ειναι ακροβοτερες, οπως επισεις και στην φινλανδια που ειμουν πριν λιγες μερες.
    Αυτη ειναι η αληθεια με τις διαφορες των τιμων, και τις εχω δει με τα ματια μου.
    Τωρα...αν στο νεο φονι ισχυουν οι τιμες που γραφτηκαν πιο πισω, θεωρω οτι ειναι κοροιδια αυτο το υψος τιμης.
    Ταβανι τα 650 για οποιοδηποτε τηλ, ειναι καλα...απο εκει και περα, ξεφευγει.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

οταν αγγλια εχει 450 λιρες και στα πλαισια εχει 850 ε ειναι θυματαρα.μιλαω για 4ς 64gb......

Rides
    2

Προεπιλογή

κατ αρχας ουδεποτε ειχε 450 λιρες το 64αρι 4s στην αγγλια.
    ειχε αν θυμαμαι 670 λιρες.
    επισης οπως προανεφερα η αγγλια δεν πρεπει να εξεταζεται λογω λιρας.
    σημερα η λιρα ειναι στο 1.30 και ο αγγλος επωφελειται.
    οταν ηταν στο 1.10 επωφελουμασταν εμεις.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η Αγγλία να μην εξετάζεται, η Αμερική είναι από μόνη της φθηνή, μόνο από Ελλάδα λοιπόν
    Στην παγκοσμιοποίηση του 2012, στην Ελλάδα της κρίσης θα ψωνίζουμε ντε και καλά από Ελλάδα μιας και οπουδήποτε αλλού δεν μας συμφέρει να συγκρίνουμε..
    Detailing Madness

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Αγγλία να μην εξετάζεται, η Αμερική είναι από μόνη της φθηνή, μόνο από Ελλάδα λοιπόν
    Στην παγκοσμιοποίηση του 2012, στην Ελλάδα της κρίσης θα ψωνίζουμε ντε και καλά από Ελλάδα μιας και οπουδήποτε αλλού δεν μας συμφέρει να συγκρίνουμε..
    ρε ανθρωπε του θεου σου ειπε κανεις απο που να αγορασεις?
    παρε απο σουηδια που εχει κορονες, παρε απο αυστραλια αν το αυστραλιανο ειναι πανω και εχεις καμια θεια να στο στειλει.
    γυρνα τα λ7 σου σε συναλαγμα και παιζε καθε μερα να κερδισεις. σου ειπα εγω οχι?
    αυτο που σου λεω ειναι οτι υπαρχουν και καποιοι αλλοι, οι οποιοι μπορει ειτε να μην ξερουν, ειτε να μην μπορουν να επωφεληθουν απο κατι που επωφελεισαι εσυ.
    αν ο πολιτισμος σου ειναι τετοιος που σε κανει να μιλας γι αυτους ολους απαξιωτικα και να τους αποκαλεις θυματα, και αυτο σε ικανοποιει, συνεχισε.
    ο καθενας χαρακτηριζεται απο αυτα που γραφει, ειναι απλο.

Σελίδα 49 από 66 ΠρώτηΠρώτη ... 39474849505159 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP