[QUOTE=Driver M;326185]Εγώ έχω 55.000χλμ και δεν είχα το παραμικρό θέμα.
Και άλλους 2 γνωστούς που έχω με το ίδιο αμάξι και ο ένας κοντεύει τα 100.000 και δεν είχαν κανένα θέμα με πολλαπλασιαστές ή τίποτ'άλλο μηχανικό.

Δεν εχω λογο να μην το πιστεψω εγω σου ειπα την δικια μου εμπειρια

Μόνο κολώνα τιμονιού έχει βγάλει σ'εμένα που είναι πολύ συχνό πρόβλημα στις προφλ Ε90, κατά τ'άλλα το αμάξι μασίφ.

επειδη και εγω εχω ε90 του 2007 προφλ πιστευω οτι δεν ειναι το μοναδικο του προβλημα εχει θεμα με τις ηλεκτ/κες κλειδαριεσ που τα ανακαλεσαν,εχει θεμα με τον πισω αξονα που ακουγεται κατι σαν να σερνει και δεν μπορουν να βρουν τι εχει (και αυτο στο λεω γιατι οποιον βρω με ε90 τον ρωταω και η επιτυχια ειναι 100%)αλλα η BMW λεει οτι ειναι λαστιχα και ολοι μας το τρωμε ειχε θεμα με τον τεντωτηρα της καδενας αν δεν κανω λαθος και αν κανω διορθωστε με γιατι δεν τα παω καλα με τα μηχανικα με τα πισω παραθυρα εκτος και αν μιλαμε μονο για κινητηρες που οκ δεν εχω ακουσει τιποτα πραγματικα η αληθεια ειναι οτι μπιελα δεν ακουσα να χτυπαει κανενα

Για την κατανάλωση μου κάνει εντύπωση αυτό που λες.
Τόσα συστήματα έχει και καλά το e.d. και η διαφορά είναι μηδαμινή?
Τότε νομίζω ότι λόγω αξιοπιστίας και μικρότερου κόστους απόκτησης ίσως αξίζει καλύτερα μια προφλ Ε90 με τον Ν46 παρά μια προφλ με τον e.d.
Για τις φλ πάλι αλλάζει το θέμα καθώς τα πίσω φώτα είναι πολύ πιο όμορφα, αν και πάλι υπάρχει το θέμα του κόστους και της αξιοπιστίας.

Για την καταναλωση εχω αποψη γιατι καθε σαββατοκύριακο κανω Βολο Αθηνα με 40-43 λιτρα πηγαινε-ελα με 130χλμ σταθερα και το ιδιο δρομολογιο φιλος με e.d και η διαφορα μας ειναι μηδαμινη εως καθολου τωρα εκτος αν θεωρουμε διαφορα το λιτρο στα 320χλμ περιπου που κανουμε

Στις επιδόσεις πάλι νομίζω πως υπάρχει διαφορά γύρω στο 1 δεύτερο παντού.

τοσο ειναι περιπου αλλα δεν ειναι αισθητη αυτο εννοω