φιλε μου δεν ειναι η πρωτη φορα που δεν βαζεις το μυαλο σου να σκεφτει πριν μιλησεις.

εβγαλες εσυ συμπερασμα ποσο θα κανει ενα κινητο το οποιο δεν εχει ανακοινωθει ακομα ποτε θα λανσαριστει, ουτε εχουν ανακοινωθει οι τιμες του, επειδη ενας υπαλληλος ενος μαγαζιου που δεν ειναι καν επισημος διανομεας iphone (ειναι μονο των λοιπων συσκευων apple), βγηκε και εδωσε πιθανες τιμες.
ξερω κι εγω να σου πω τουλαχιστον 3-4 αλλους ντηλερς που αγοραζουν κατ ευθειαν απο το εξωτερικο λιανικη και πουλανε εδω στους ανυπομονους βγαζοντας 1-2 κατοσταρικα στο τηλεφωνο.
ειναι αυτο κριτηριο?

απο την αλλη σε οσες ευρωπαϊκες χωρες πωλειται ηδη το iphone η τιμη ειναι ιδια. τσεκαρετε τα sites.
μονο στην αγγλια ειναι λιγο πιο φθηνο λογω ανατιμησης της λιρας.
ποσο θα ειχει η συσκευη στην ελλαδα δεν το ξερω, επειδη ΔΕΝ ΤΙΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ, δεν εχουν ανοιχθει καν κωδικοι, μολις γινει αυτο θα μπορω να σχολιασω να ειναι ακριβο ή φθηνο.
εικαζω οτι θα εχει ιδια τιμη με την υπολοιπη ευρωπη.
αν οχι τοτε θα προκειται για παιχνιδι των operators που θελουν να προωθησουν τη συσκευη με συμβολαια και οχι σκετη.
(δηλαδη μπορει να τη βαλει 100 ευρω ακριβοτερα ονομαστικη τιμη, αλλα να σου κανει 100 ευρω επιπλεον εκπτωση στην επιδοτηση σου, ετσι για οποιον εχει ανανεωση ή θελει να κανει νεο συμβολαιο ειναι το ιδιο. μην ξεχναμε οτι η αναλογια πωλησεων ανανεωσεις/συμβολαια-σκετες συσκευες ειναι 95-5 %).

επιπροσθετα αναφορικα με την τιμη του τηλεφωνου στην αμερικη, τα παντα ειναι φθηνοτερα εκει, απο τα αυτοκινητα, τα ποδηλατα, τα μηχανακια, τα τηλεφωνα, τις φωτογραφικες, ολα!
μονο το ελαιολαδο ειναι ακριβοτερο εκει.
τι να κανουμε λοιπον, να τα αγοραζουμε ολα απο εκει για να μην μας λες εσυ θυματα?
τι να σου πω, καλυτερα για ολους μας να το αφησω.

ευχομαι να μη σου χαλασει το κινητο που θα αποκτησεις, γιατι αν γινει αυτο το πιθανοτερο ειναι εκει που θα πας να σου πουνε, πηγαινε απο εκει που το πηρες.
εγω τουλαχιστον ετσι θα σου ελεγα...