Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 66

Θέμα: BMW M135i v Audi RS3: Road, Track, Drag-race. - CHRIS HARRIS ON CARS

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κοιτα. Γενικα εμενα δεν μου αρεσει το "μπαστερδεμα" που εχει κανει η εταιρεια στα αμαξια της, και γενικα μου αρεσουν ολα τα οραγματα που εχουν μια συγκεκριμενη φιλοσοφια.

Αυτο για μενα ισχυει για τα παντα, πρωτα για την δουλεια μου σαν κατασκευαστης που ειμαι, και επειτα για οτι αλλο τυγχανει να σχοληθω, οπως καλη ωρα τα αμαξια.

Εμενα πχ καποιοι πελατες μου δεν με αλλαζουν με τπτ, επειδη σε καποια πραγματα ειμαστε ανενδοτοι οσων αφορα την φυση των εμπορευματων που παραγουμαι.

Οι φιλοσοφιες αλλαζουν συνεχως, καποιοι προσπαθουν να ακολουθουν μονιμως την εξελιξη των πραγματων, με αποτελεσμα να χανουν την ταυτοτητα τους με την παροδο του χρονου.
    Μεγα φαουλ.

Το μυστικο του μαρκετινγκ δεν ειναι να προσπαθεις εσυ να προσαρμοζεσαι με το θελω του κοσμου, γιατι ειναι σαν να ζητιανευεις. Μαγκια στο μαρκετινγκ, ειναι να μυησεις τον πελατη πανω στην δικη σου φιλοσοφια με οποιονδηποτε τροπο, και οχι απλα να πεις...οκ αυτο θες, μπορω να στο κανω. Μολις το κανεις αυτο, αρχιζεις καινχανεις την ταυτοτητα σου.

Ενα πραγμα θα πω, το οποιο ειναι και η μεγαλυτερη γκαφα της πεμβε.

Η πραγματικη δυναμη, δεν συμπιεζετσι. Και μην μου γραψετε τα κλασικα χαριτωμενα, συμπιεζεται και παρασυμπιεζεται, γιατι μιλαω για συγκεκριμενο πραγμα και οχι ναχαμε να λεγαμε οπως κανουν πολλοι, αρκει να γραψουν δυο γραμμες.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aggelosmk2 (18-10-12), Nick bmwlover (19-10-12), Κωνσταντίνος (19-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων

Η πραγματικη δυναμη, δεν συμπιεζετσι. Και μην μου γραψετε τα κλασικα χαριτωμενα, συμπιεζεται και παρασυμπιεζεται, γιατι μιλαω για συγκεκριμενο πραγμα και οχι ναχαμε να λεγαμε οπως κανουν πολλοι, αρκει να γραψουν δυο γραμμες.
    Σε αυτό συμφωνουμε. Ωραια η δυναμη του τουρμπο αλλα η δυναμη από τα πολλά κυβικα ειναι άλλη αίσθηση, αλλο το "βαθος" του κινητηρα. Υλοποίηση με υλοποίηση βεβαια διαφερει..Τελος πάντων βγηκαμε off-topic

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP