Σελίδα 10 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 275

Θέμα: κομπρεσσορας σε Z3 1.9 M43

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

παιδια δεν υπαρχει συγκριση.
    στη μια μιλαμε για περιπου 4000 και στην αλλη για 1000.

Και χωρις να ειμαι γνωστης μηχανικων και με πτυχιο ασχετο με το χωρο

και να σπασει?τι εγινε?
    πλεον τα Μ43 ειναι τσαμπα.
    χρονο για δοκιμες να εχουμε και ορεξη φτανει.Τα λεφτα που μιλαμε ειναι παααρα πολυ λιγα σε συγκριση με αυτα που περνουμε.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

σημερα μιλουσα με την bmw ραπαντζης ..για ενα αλλο θεμα! αν και μου φαινονται σχετικα λιγα...για ενα τοσο εκτενες rebuilt (εχω κανει και ξερω)..ας υποθεσουμε ,οτι τα στοιχεια σου ειναι ορθα! Γιατι λοιπον να μην δοκιμασω κατι διαφορετικο??...εγω το εχω δει ως προτζεκτ..ακονισματος του μυαλου..εχω μαθει καλυτερα το αμαξι μου...γεμιζω ευχαριστα καποιες ωρες που θα περναγα στην τηλεοραση! το προτζεκτ ..για μενα δεν ειναι αυτοσκοπος...αλλα διασκεδαση...το γουσταρω αυτο που κανω...και αν τυχει να πετυχει ...και μαλιστα ως πρωτος...ακομα καλυτερα!

3. The Following 6 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

aggelosmk2 (26-03-10), NickE60 (06-03-10), Stefanos_Cool (08-03-10), tmilatos (08-03-10), VanVIC (06-03-10), z3 2.2 (05-03-10)

Περιοχή
    Γερμανια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Διαβαστε το τελευταιο
    -κι αν σπασει? τι εγινε? -
    και το αρχικο μυνημα
    -ειμαι ερωτευμενος με την ζ3 μου.....

βαλε βγαλε σπασμενα μοτερ και γερανος ειναι λιγοτερα απο τον υπερκυβισμο με 3χιλιαρικα που γ...μ..ει και δερνει?
    ....
    καλη συνεχεια παιδια και μαλλον λαθος που πηγα να βοηθησω.
    αλλωστε τα Μ43 ειναι τσαμπα!

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

σε καμια περιπτωση δεν θελω να δω το αμαξι μου κατεστραμενο( ειμαι πραγματικα ερωτευμενος μαζι του)...για αυτο αλλωστε κανω το καθε βημα προσεκτικα...και πριν εχει προηγηθει μελετη!! δεν εχουμε καποια αντιπαραθεση εδω...καθε βοηθεια ειναι δεκτη και υπολογισιμη...ποσο μαλλον απο γνωστες!!'
    απλα αυτο που χρειαζομαι...ειναι πληροφοριες πως θα το υλοποιησω..και οχι λογια ματαιωσης!

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε καμια περιπτωση δεν θελω να δω το αμαξι μου κατεστραμενο( ειμαι πραγματικα ερωτευμενος μαζι του)...για αυτο αλλωστε κανω το καθε βημα προσεκτικα...και πριν εχει προηγηθει μελετη!! δεν εχουμε καποια αντιπαραθεση εδω...καθε βοηθεια ειναι δεκτη και υπολογισιμη...ποσο μαλλον απο γνωστες!!'
    απλα αυτο που χρειαζομαι...ειναι πληροφοριες πως θα το υλοποιησω..και οχι λογια ματαιωσης!
    Προχωρησε το project οπως το εχεις σκεφτει. Αν βρεις καποιο κιτ ετοιμο θα ειναι ακομα καλυτερο γιατι θα σε βγαλει απο πολλα προβληματα και ασκοπη σπαταλη χρονου. Επειδη το custom tuning στο hardware ειναι στην ελλαδα λιγο πισω, και το κοψε ραψε θα σου φαει πολυ χρονο, αν βρεις εστω ετοιμη βαση κομπρεσσορα, τροχαλιες και καποιες σωληνωσεις, θα ειναι ακομη πιο ευκολο. Intercooler (air to air-φθηνοτερο και ευκολοτερο) οπωσδηποτε. Στην Ελλαδα ειμαστε με πολλες ζεστες μερες, και δεν στοιχιζει και παρα πολυ. Software tuning..τι να σου πω...ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις ακουσει/σου εχουν προτεινει πολλους. Εγω θα διαλεγα Δημητριαδη-αυτη ειναι η καθαρα προσωπικη μου αποψη, αν με ρωταγες. Τωρα στα αποτρεπτικα σχολια ωστε να αποφυγεις το κομπρεσσαρισμα και να οδηγηθεις σε αλλες λυσεις, απο καποιους που ακολουθουν την μεθοδο της δυσφημισης των ανταγωνιστικων προιοντων, για να πλασαρουν τα δικα τους, δεν θα το σχολιασω. Το εχω ΗΔΗ κανει στο αλλο topic για το κομπρεσσαρισμα του Μ3. Καλη τυχη με το project σου και καλωσορισες στον μαγικο κοσμο του FI

7. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

NickE60 (08-03-10), paganis (07-03-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προχωρησε το project οπως το εχεις σκεφτει. Αν βρεις καποιο κιτ ετοιμο θα ειναι ακομα καλυτερο γιατι θα σε βγαλει απο πολλα προβληματα και ασκοπη σπαταλη χρονου. Επειδη το custom tuning στο hardware ειναι στην ελλαδα λιγο πισω, και το κοψε ραψε θα σου φαει πολυ χρονο, αν βρεις εστω ετοιμη βαση κομπρεσσορα, τροχαλιες και καποιες σωληνωσεις, θα ειναι ακομη πιο ευκολο. Intercooler (air to air-φθηνοτερο και ευκολοτερο) οπωσδηποτε. Στην Ελλαδα ειμαστε με πολλες ζεστες μερες, και δεν στοιχιζει και παρα πολυ. Software tuning..τι να σου πω...ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις ακουσει/σου εχουν προτεινει πολλους. Εγω θα διαλεγα Δημητριαδη-αυτη ειναι η καθαρα προσωπικη μου αποψη, αν με ρωταγες. Τωρα στα αποτρεπτικα σχολια ωστε να αποφυγεις το κομπρεσσαρισμα και να οδηγηθεις σε αλλες λυσεις, απο καποιους που ακολουθουν την μεθοδο της δυσφημισης των ανταγωνιστικων προιοντων, για να πλασαρουν τα δικα τους, δεν θα το σχολιασω. Το εχω ΗΔΗ κανει στο αλλο topic για το κομπρεσσαρισμα του Μ3. Καλη τυχη με το project σου και καλωσορισες στον μαγικο κοσμο του FI
    Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια! εχω φτιαξει ηδη τις βασεις ,κουμπωσα τον κομπρεσσορα...εχω τοποθετησει το ιντερκουλερ.. μου μενουν καποιες σωληνωσεις και ο προγραμματισμος! ολα τα εχω φτιαξει μονος μου....και φυσικα εχω παιδευτει αρκετα! ξερω πως με λιγη, υπομονη ακομα...το αποτελεσμα θα με δικαιωσει!

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαβαστε το τελευταιο
    -κι αν σπασει? τι εγινε? -
    και το αρχικο μυνημα
    -ειμαι ερωτευμενος με την ζ3 μου.....

βαλε βγαλε σπασμενα μοτερ και γερανος ειναι λιγοτερα απο τον υπερκυβισμο με 3χιλιαρικα που γ...μ..ει και δερνει?
    ....
    καλη συνεχεια παιδια και μαλλον λαθος που πηγα να βοηθησω.
    αλλωστε τα Μ43 ειναι τσαμπα!
    Σαν τρίτος που διαβάζει το thread, έχω να κάνω μια διόρθωση σε μια φράση σου.
    Λες "καλη συνεχεια παιδια και μαλλον λαθος που πηγα να βοηθησω".
    Βγάλε την λέξη που είναι σε bold και θα είναι σωστή η φράση.
    Aν όντως "πήγες να βοηθήσεις" το κάνεις με λάθος τρόπος.
    Ο άνθρωπος σου λέει ότι η ευχαρίστηση του, είναι να το φτιάχνει μόνος του βήμα βήμα, και τα άλογα δεν είναι αυτοσκοπός.

Υ.Γ Το "Supporting Vendor" τι ακριβώς σημαίνει εδώ μέσα ; Περιφέρομαι στα thread και διαφημίζω ;;;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωνσταντίνος : 07-03-10 στις 22:40

10. The Following 2 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

matador (08-03-10), paganis (07-03-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υ.Γ Το "Supporting Vendor" τι ακριβώς σημαίνει εδώ μέσα ; Περιφέρομαι στα thread και διαφημίζω ;;;
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=779

12. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Vasilis (07-03-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαν τρίτος που διαβάζει το thread, έχω να κάνω μια διόρθωση σε μια φράση σου.
    Λες "καλη συνεχεια παιδια και μαλλον λαθος που πηγα να βοηθησω".
    Βγάλε την λέξη που είναι σε bold και θα είναι σωστή η φράση.
    Aν όντως "πήγες να βοηθήσεις" το κάνεις με λάθος τρόπος.
    Ο άνθρωπος σου λέει ότι η ευχαρίστηση του, είναι να το φτιάχνει μόνος του βήμα βήμα, και τα άλογα δεν είναι αυτοσκοπός.

καλως κακως..δεν ειχε σκοπο να βοηθησει , αν ειχε τετοια προθεση...δεν θα εκανε απλα αρνητικα σχολια για την ολη προσπαθεια μου...αλλα θα προτεινε λυσεις..στις οποιες, πιθανες αποριες μου! εξαλλου οι πραγματικα γνωστες χαιρονται ..να δινουν τα φωτα τους...ολοι οι υπολοιποι κρυβουν την γυμνια τους!

14. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

matador (08-03-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εξαλλου οι πραγματικα γνωστες χαιρονται ..να δινουν τα φωτα τους...ολοι οι υπολοιποι κρυβουν την γυμνια τους!
    Γι αυτο σε γουσταρω ρε Λευτερη....εισαι ηρεμη δυναμη!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Σελίδα 10 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP