Ανέφερα εκείνο το ποσό διότι μόλις το πάρω, κατά πάσα πιθανότητα αν δεν είναι λευκό θα μπεί για βάψιμο, έλεγχος ή και αλλαγή τσίχλας (+ πισάρισμα) και θα θέλω κανένα 1000αρικο σίγουρα. Μετά ένα Mtech2 bodykit, έστω και πολυεστερικό θέλει περί τα 700 ευρώ άβαφο και χωρίς την τοποθέτηση. Συν κάποιες επιδιορθώσεις από ταπετσέρη, αν έχουμε θεματάκια στις ταπετσαρίες.Οπότε είμαστε αισίως στα 3500+ ευρώ. Και μπορεί να λεω και λίγα.
Η' αφήνω όλα τα παραπάνω που αφορούν την εμφάνιση και ρίχνω λεφτά στα μηχανικά μέρη και στο στήσιμο.
Κι αυτά είναι ωραία αλλά ακριβά:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2898259/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2870654/
κι αυτό εδώ πανέμορφο και με πολύ προίκα αλλά μετατροπή:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2613531/
TSAF (22-10-12)
τον λεβιε τον ειδατε στο τελευταιο?![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
εχει το σχημα πιστονιου!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2777904/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2835855/
αυτο εδω θυμαμαι που ανεφερε οταν την πρωτοεβαλε ειχε πολλα χλμ.
300Κ+
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
limas (21-10-12)
πολυ "καθαρα" φαινονται και τα 2 , τωρα τα κμ ...ειναι σχετικα, 22+ ετων αμαξια, δυσκολο να βρεις με κατω απο 250.000κμ και λιγα λεω
nikos1400 (21-10-12)