ΑΝοίξτε τον ήχο. Εν συνεχεία, επαναλάβατε μετά από μένα:
BLIAD!
BLIAD!
BLIAD!
Μετά το δεύτερο video ήθελα lexotanil.
ΑΝοίξτε τον ήχο. Εν συνεχεία, επαναλάβατε μετά από μένα:
BLIAD!
BLIAD!
BLIAD!
Μετά το δεύτερο video ήθελα lexotanil.
aristent (10-10-12), dafidack (10-10-12), katsaraios (30-10-12), Leonidas_E39 (10-10-12), Nikos (10-10-12), Thomelef (10-10-12), Κωνσταντίνος (17-10-12)
....ας μιλησουν και οι γνωστες του ντριφτ,αλλα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι εχει "τελειωμενα" ή κρυα λαστιχα γι'αυτο και δεν "επιασε" ουτε το φρενο......
....ισως ομως να μην προλαβε καλα και το αναποδο τιμονι αφου "διπλωσε" παραπανω απ'οσο υπολογιζε....
...οπως και να'χει,κριμα για τον τυπο με το μηχανακι, που ευτυχως φαινεται να τραυματιστηκε ελαφρα...
πολύ απλά εκεί που έπρεπε να αφήσει γκάζι, δεν άφησε. το ν10 αρπάζει πολύ εύκολα.
επίσεις τα λάστιχα του πρέπει να είναι πολύ καλά, γιατί η μούρη φαίνεται βιδωμένη κάτω.
sympether with chiefτης
καταρχήν φαίνεται ότι το πείρε μονοκόμματα. το γκάζι δεν το άφησε ποτέ. ακούγεται καθαρά.
ειδικά στο σημείο που μετατοπίζεται το βάρος του αυτοκινήτου, ακούγεται πεντακάθαρα το μοτέρ που συνεχίζει να ανεβάζει στροφές.
εκεί κανονικά, όταν αλλάζει μεριά το αυτοκίνητο, πρέπει να ακουστεί χαρακτηριστηκά το κόψιμο του γκαζιού, μέχρι να ζυγιστεί στην γωνία του το αμάξι, και μόλις ζυγιστεί να το ξαναδώσει.
αυτός με τέρμα γκάζι, πήγε να σκουπίσει μόνο με τέρμα πατημένο γκάζι.
ε δεν γίνεται έτσι.
όσο για τα λάστιχα, τουλάχιστον τα μπροστά είναι σε καλή κατάσταση, και φαίνεται απο το πόσο καλά πατάει η μούρη του αυτοκινήτου.
sympether with chiefτης
ο τύπος έκανε την μεγαλύτερη βλακεία που μπορούσε να κάνει.
όχι μόνο δεν άφησε το γκάζι, αλλά στην μετατόπιση του βάρους, με τέρμα γκάζι ανέβασε και δευτέρα.
γιατί έχω την εντύπωση ότι το είχε στο αυτόματο ο λακαμάς, και ανέβασε μόνο του το αμάξι...
ανέβασε ταχύτητα, και άνοιξε πολύ η τροχιά του.
sympether with chiefτης
Καταρχην να σημειωσω οτι οποιος εχει τετοιο αμαξι και το ''χανει'' σε παντιλικια(δεν ειναι ντριφτ αυτο το πραγμα) 1ης-2ας,απλουστατα δεν του αξιζει να το'χει και σιγουρα μεχρι να το μαθει,δεν πρεπει να κανει τετοια σε δημοσιους δρομους......Εντελως αχρηστος ο συγκεκριμενος οδηγος,κλασικος ευθειακιας...
Θα συμφωνησω λοιπον απολυτα με τον Θωμα,οτι το'χε μαλλον στο αυτοματο(δεν τον εχω ικανο να κανει αλλαγη 2ας ο τυπας),εκανε το κλασικο λαθος να μεινει πολυ στο αναποδο,χωρις ν'αφησει καν το γκαζι....τ'αμαξι εβαλε 2α και του'δωσε ωθηση και αδρανεια ωστε να μην μπορει να σταματησει με τιποτα μετα....Τα ελαστικα πρεπει να'ναι πολυ καλα γιατι καπνιζουν πανευκολα ενω και η μουρη ηταν βιδωμενη στην πορεια της....
Αν την αλλαξε μονος του την 2α(ενταξει ενα τραβηγμα του μοχλου ειναι) το λαθος παραμενει το ιδιο....το συμπλεκταρισμα που κανει το ημιαυτοματο+την τεραστια ροπη του Μ6+το κουλοχερο του κολλημενο στο αναποδο τιμονι=καταστροφη![]()
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
aristent (17-10-12), Thomelef (17-10-12), Κωνσταντίνος (17-10-12)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Τι λες ρε φιλε...απο τις πιο ακραιες καταστασεις που εχω δει σε βιντεο στο νετ.
Πραγματικος εγκληματιας. Αν δεν πεθανε, ελπιζω να σαπιζει σε ρωσικα κατεργα ο μπινες...
sympether with chiefτης