Nικο σου κανει κοπο να δεις και για μενα το φτωχο?
Ε36 Μ43Β16
(θελει λυσιμο,εξατμισεις αξονες??)

Nικο σου κανει κοπο να δεις και για μενα το φτωχο?
Ε36 Μ43Β16
(θελει λυσιμο,εξατμισεις αξονες??)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρίστος : 07-03-10 στις 19:21
 Banned

Banned

Μπορεί κάποιος να κοιτάξει αυτή τη φωτό και να μου πει, αν αυτός ο λεβιές είναι κοντύτερος ΣΥΝΟΛΙΚΑ από αυτόν που έχω τώρα?
Ρωτάω, γιατί τώρα που τον βλέπω μαζί με το αλουμινένιο κομμάτι στο κάτω μέρος του, με ξεγελάει και πραγματικά δε θέλω να πάω και να το παραγγείλω χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (πέρα του αισθητικού).
Monsta (08-03-10)
Χρίστος (07-03-10)

Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο ότι αν βάλεις του Ε46 330Χi θα κερδίσεις 30% σε διαδρομή χωρίς να έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα
Κωδικός: 25117527252
το χρησιμοποιούν και τα Ζ3 https://bmwfans.info/parts/catalog/25117527252/
κι ένα σχετικό θέμα: https://www.unofficialbmw.com//e36/d...ift_lever.html
BILL007 (08-03-10), Vasilis (07-03-10), z3outofmind (11-08-10), Χρίστος (08-03-10)

οποτε εχουμε και λεμε:
Αυτο που φορουσαν τα xi ειναι το ιδιο με αυτο που φορανε και τα Ζ3 με αριθμο 25 11 7 527 252.
Αυτο μειωνει διαδρομη περιπου 30% και κατα την εισαγωγη του απλα το λυνουμε οπως φαινεται στο λινκ και το αλλαζουμε, τοποθετοντας παλι τα υπολοιπα χωρις καμια αλλαγη και αναγκη αλλων parts.(διορθωσε με αν κανω καπου λαθος)
Επειδη λεω αμεσα μιας και οπως ειπα το αμαξι θα σηκωθει μεσα στη βδομαδα να το κανω μονος μου.Μη ξεκινησω και μετα μου λειπουν πραγματα.
Και κατι αλλο.Στο pivot ποιντ εχει ενα μπαλακι.
Αυτο το βλεπω σε μερικα να ειναι μεταλικο οπως το υπολοιπο, σε αλλα ξυλίνο(?) και σε αλλα πλαστικο.
Ποια η διαφορα,ποιο το κερδος σε αυτη τη διαφοροποιηση των υλικων του?