Εψαξα.
Ουτε υποψια σκουριας.
Εψαξα.
Ουτε υποψια σκουριας.
Tραγικές καταστάσεις.
Προβλέπω τα Ε9Χ και Ε8Χ να γίνονται συλλεκτικά μετά από αυτό...![]()
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
I_MNL (13-07-14)
Στη κράνα!!! BMW 3 Series (F30) seat rust issue causes owner to destroy car in protest!: https://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=777392
Ptboul (05-12-12)
δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αλλα νομιζω πως τωρα τελευταια ειχε πλυμμηριση το εργοστασιο της bmw στο μοναχο στον εξωτερικο χωρο του......καπου ειδα μια φωτογραφια με ολο το παρκιν με καινουργια αυτοκινητα γεματα νερο μεχρι τον ουρανο.
ορκο δεν περνω...απλα μου ηρθε στο μυαλο.
Σκεφτομαι.....
Ενδεχομενως να υπαρχει θεμα σκουριας σε αλλα σημεια του αυτοκινητου, εκτος δλδ απο αυτα που μπορεις να δεις χωρις να χρειστει να ξηλωσεις κατι (πχ στις κολωνες)
Σκεφτομαι επισης, οτι ενα σκουριασμενο μεταλο, χανει πολυ απο την αρχικη του αντοχη...
Τελος σκεφτομαι, οτι το θεμα ειμαι παρα, μα παρα πολυ σοβαρο....
I_MNL (13-07-14), Panos 316T (05-12-12), Ptboul (05-12-12)
σοβαρότατο θα ελεγα Ντινο.....σκεψου μετα απο 2-3 χρονια να πας να το πουλησεις και ο υποψηφιος αγοραστης να το δει σκουριασμενο!!!!!!
τον δρομο τον ξες!!!!!!πηδα τους....καντους ρομπα!!!!!!!!
θελω να δω τι δικαιολογια θα σου πουν!!!!!!
ntinos (05-12-12)
Βασιλης (17-06-14)
μα απορω με την εξυπναδα σας κουτα μου παιδια....η εταιρεια ειναι πολυ πιο μπροστα απο εσαςαυτο που θελει ειναι να οδηγησει την αγορα σε νεους δρομους...βγειτε να το βροντοφωναξετε
...ανοιγει νεους δρομους ,πρωτοπορει ...
θελει να φτιαξει τα πρωτα αμφιβια αυτοκινητα !!!!![]()
για σκεφτειτε το δεν χρειαζεται καν να σκουριασουν ,,,,ειναι ηδη ετοιμα για το νερο
και οχι μονο αυτο φτωχα μου μυαλα...θα ειναι και τα πρωτα αυτοκινητα παραγωγης με ρετρο επικαλυψη δλδ.σκουρια..ειναι ηδη αντικες δλδ .συλεκτικα!!!
βιαστειτε να αγορασετε πριν τελειωσουν ρεεεεεεεε![]()
Δεν το σκεφτομαι υπο το πρισμα της μεταπωλητικης αξιας αλλα απο πλευρας ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!
scania124 (05-12-12)