Να τη χαιρεσαι την αμαξαρα σου Γιαννη!!!!!!!!!
Να τη χαιρεσαι την αμαξαρα σου Γιαννη!!!!!!!!!
Να 'σαι πάντα καλά Γιάννη και να την χαίρεσαι!
Παταει και τις πενταρες κάτω που ναι ΕΠΙΠΛΑ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νάσαι καλά ρε Γιάννη να το χαίρεσαι !
Πόσες τετράδες λάστιχα έχεις λειώσει ? μήπως θυμάσαι ?
Το αυτοκινητο μας Γιαννη,δεν ειναι απλα ενα μεταφορικο μεσο,ουτε μια πολυτελη καρεκλα που μας παει εδω και εκει,....
Εμεις ,......εσυ και εγω σιγουρα,αλλα και οσοι αισθανεστε να ειστε στο εμεις, επικοινωνουμε/δενομαστε μαζι του,...παρ'ολο που ειναι ενα αντικειμενο που δεν εχει ψυχη.....
.....φυσικα και δεν ξεπερναει τις ανθρωπινες σχεσεις,ομως η χαρα,η λυπη,η απολαυση,το καμαρι και πολλα αλλα συναισθηματα περιτριγυριζουν αυτη την "σχεση" και την συμβιωση μαζι του.
Χαιρομαι που εκτιμας και σεβεσαι απο μικρη ηλικια, την τυχη και το προνομιο να εχεις ενα οχημα BMW.
Να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι οπως του/σου αξιζει!!!
Bazil Van Sinner (12-10-12), chrisgiapz3 (12-10-12), gant (12-10-12), giannis z3 (05-07-13), Leonidas_E39 (12-10-12), nikos valvetronic (18-10-12), z3 2.2 (05-07-13)
Φιλε Γιαννη το δικο μου εχει 170000 χλμ. Οντως ειναι φοβερο αμαξι. Να το χαιρεσαι για ακομα τοσα χρονια.
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είχε ο πατέρας μου μια 316 E36, την είχαμε πάρει καινούργια το 1992 και πριν την πουλήσουμε της είχαμε κάνει γύρω στα 450.000 χιλιόμετρα και εκτός των αναλώσιμων (δύο φορές δίσκο πλατό) και διαφόρων μικροβλαβών ανάξιων λόγου, το μόνο σοβαρό πρόβλημα που έβγαλε ήταν ωστήρια-καπελλότα και εκκεντροφόρο.
Το θέμα είναι ότι με αυτό το αμάξι ήθελα να είμαι συνέχεια μέσα να το οδηγάω και το είχα κάνει δεύτερο σπίτι μου στην κυριολεξία. Είχα τόσο έντονα συναισθήματα (ίσως ήταν και η ηλικία των 25 χρόνων μου, ίσως οι τότε καταστάσεις) που κανένα από τα επόμενα αμάξια μου και οι m3 συμπεριλαμβανομένων, δεν μπόρεσαν να τα ξεπεράσουν.
Και όμως αν θέλετε το πιστεύετε επειδή έχουν περάσει αρκετά και γρήγορα αυτοκίνητα από τα χέρια μου αυτές οι στιγμές με το 316 με έχουν σημαδέψει σε τέτοιο βαθμό που όταν τις σκέφτομαι μου έρχεται πάντα μια μελαγχολία. Και τι δεν θα έδινα για τις στιγμές αυτές να τις ξαναζούσα και αν ήταν δυνατό να έμενα στο τότε...
alexk (12-10-12), apostoles46 (12-10-12), Bazil Van Sinner (04-07-13), Dimitrios (13-10-12), giannis z3 (05-07-13), nikos valvetronic (18-10-12)
Φίλε Γιάννη , κάποτε οι άντρες είχαν ένα άλογο ,σήμερα έχουμε BMW ...!!!
Dimitrios (05-07-13)
Χθες γύρισε το κοντέρ στις 250.000. Στις 250.096 έκανε κράου. Μεγειά μας!!!!
'Οπως λέει και ο φίλος μου ο Mormon... Happy aniversary!