Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 300

Θέμα: Επώδυνα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ προς ανακοίνωση...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν τα ξέρεις καλά. Τα 28 δις που τα βρήκε το δημόσιο για να τα δανείσει; Επρόκειτο για λογιστικό χρήμα, το οποίο μάλιστα το δάνεισε με 10% (!) ενώ στην ουσία παρείχε ψυχολογική στήριξη και μόνο. Χώρια που δεν έγινε χρήση όλου του πακέτου.
    Όσο για το "σαθρό" τραπεζικό σύστημα που λες, ξεχνάς μάλλον οτι ούτε μια τραπεζούλα δεν κινδύνευσε στην Ελλάδα, τη στιγμή που κολοσσοί έκλειναν στόρια στην Αμερική. Αφήστε πια την καραμελίτσα για τις τράπεζες που πίνουν το αίμα του κοσμάκη και βγάζουν υπερκέρδη. Ναι ρε παιδιά, βγάζουν υπερκέρδη (ή μάλλον έβγαλαν τα τελευταία 5 χρόνια), αλλα ξεχνάτε οτι είναι ο βασικός τροφοδότης της εφορίας, ξεχνάτε οτι δεν φοροδιαφεύγουν ούτε μισό ευρώ, ξεχνάτε οτι οι μισοί απο μας δεν θα είχαν, όχι αυτοκίνητο, ούτε πατίνι αν δεν μας έδιναν τα δάνεια για να αγοράσουμε αυτό που θέλουμε τώρα, και όχι μετά απο 5 χρόνια με αιματηρές οικονομίες. Ξεχνάτε επίσης οτι είναι ο βασικός μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας, ξεχνάτε οτι απασχολούν 50.000 κόσμο και ξεχνάτε οτι δουλεύουν με περιθώριο κέρδους 2-3%. Πόσοι επιχειρηματίες απο μας-σας δουλεύουν με 3%;;;;;
    Και μη βγει κανείς και πει το γνωστό οτι δίνουν τόκο 3 και δανείζουν με 13 ενώ στην Ευρώπη με 6, γιατί τέτοια λαμόγια που είμαστε οι Έλληνες, ο 1 στους 5 δεν πληρώνει και ο άλλος πληρώνει με 3-4 μήνες καθυστέρηση, να δεις λοιπόν για πότε το "10%" γίνεται 2.

Δεν μου φταίει ο μεγαλογιατρός, ο μεγαλοεπιχειρηματίας; Για έλα να σου πω τι δηλώνουν στα Ε1 τους όλοι αυτοί και έλα μετά να μου πεις ποιός φταίει. Γιατί ό,τι δεν πληρώνουν αυτοί το πληρώνει δεκαετίες τώρα ο μισθωτός ο φουκαράς που δε μπορεί να γλυτώσει ούτε ευρώ.
    Πρώτα απ' όλα δεν μου αρέσουν οι καραμέλες ούτε να τις βλέπω θέλω ούτε να τις πιπιλάω....διερωτώμαι όμως τί έγινε με αυτά τα χρήματα και την απάντησή σου ακόμη δεν την κατάλαβα...με αποσυντόνισε και ο οξύς σου τόνος...δεύτερον όπως είπα και σε προηγούμενα ποστ κανείς μα κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών και οι μεγάλοι με τις μηδενικές δηλώσεις έχουν μεγαλύτερες από αυτούς που δε φοροδιαφεύγουν δεν χωρά αμφιβολία επ' αυτού φίλε....το σύστημα επιμένω ότι είναι σαθρό άλλως δε θα συντονίζονταν οι τράπεζες σε πρακτικές καρτέλ...δε μιλώ μόνο για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα αλλά και για τα καρτέλ των τραπεζών παγκοσμίως...ως νομικός γνωρίζω τις συνέπειες της κατάρρευσης ενός τέτοιου συστήματος (απευκταίο κάτι τέτοιο) αλλά και οι θεσμοί μας πρέπει να θωρακιστούν από το σύστημα αυτό και τον ανεξέλεγκτο νεοφιλελευθερισμό και αυτοπροσδιορισμό του χωρίς τον έλεγχο ενός δίκαιου κράτους σε αυτό το σύστημα.
    Όσο για αυτό που είπες ότι τοκίζουν με 3 και δανείζουν με πολύ παραπάνω...δε θεωρώ δικαιολογία και επ' ουδενί σοβαρή δικαιολογία το γεγονός ότι τα λαμόγια οι Έλληνες είναι η αιτία...ναι είναι κακοπληρωτές αλλά δεν δικαιολογείται με τίποτα ως δίκαιο μέτρο...γιατί στην τελική εγώ ο ******ς να πληρώσω τις μαλακίες των λαμόγιων που δεν πληρώνουν? Μήπως δε θα έπρεπε να δίνουν δάνεια αλόγιστα χωρίς να έχουν τις ανάλογες εγγυήσεις ότι οι οφειλέτες τους θα αποπληρώσουν? Ή τους κάνει καλύτερους το γεγονός ότι: "δε βαριέσαι θα τα πληρώνει ο yannisv και κάθε ******* yannisv με παραπάνω τοκισμό για να ρεφάρουμε τη χασούρα από αυτούς που δεν πληρώνουν"
    Και τέλος το λέω ξανά ο δικηγόρος ο γιατρός ο επιχειρηματίας να πληρώσουν να αλλάξουν πρέπει να αλλάξουν δε διαφωνούμε καθόλου σε αυτό...δεν είναι μόνο αυτοί όμως. Και ο δημόσιος υπάλληλος που με τυραννά στην καθημερινότητά μου και αυτός να αλλάξει....και το κράτος να απογαλακτιστεί από τα μεγάλα συμφέροντα...και πολλά άλλα αδελφέ.....δεν ξέρω που είδες καραμέλα με τις τράπεζες...αλήθεια πώς φορολογούνται οι τράπεζες επί των τοκογλυφικών κερδών τους γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 07-03-10 στις 13:09

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσο για αυτό που είπες ότι τοκίζουν με 3 και δανείζουν με πολύ παραπάνω...δε θεωρώ δικαιολογία και επ' ουδενί σοβαρή δικαιολογία το γεγονός ότι τα λαμόγια οι Έλληνες είναι η αιτία...ναι είναι κακοπληρωτές αλλά δεν δικαιολογείται με τίποτα ως δίκαιο μέτρο...γιατί στην τελική εγώ ο ******ς να πληρώσω τις μαλακίες των λαμόγιων που δεν πληρώνουν? Μήπως δε θα έπρεπε να δίνουν δάνεια αλόγιστα χωρίς να έχουν τις ανάλογες εγγυήσεις ότι οι οφειλέτες τους θα αποπληρώσουν? Ή τους κάνει καλύτερους το γεγονός ότι: "δε βαριέσαι θα τα πληρώνει ο yannisv και κάθε ******* yannisv με παραπάνω τοκισμό για να ρεφάρουμε τη χασούρα από αυτούς που δεν πληρώνουν"
    Πρακτικά φίλε μου δε υπάρχει τρόπος να ξέρεις εκ των προτέρων ποιος θα σε πληρώνει ομαλά και ποιός όχι. Ούτε μπορείς να ζητάς εγγυήσεις για μια κάρτα των 2-3.000 ευρώ, γιατί πολύ απλά, κανείς μας δεν θα είχε κάρτα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρακτικά φίλε μου δε υπάρχει τρόπος να ξέρεις εκ των προτέρων ποιος θα σε πληρώνει ομαλά και ποιός όχι. Ούτε μπορείς να ζητάς εγγυήσεις για μια κάρτα των 2-3.000 ευρώ, γιατί πολύ απλά, κανείς μας δεν θα είχε κάρτα.
    Μαζί σου αλλά θα μπορούσαν να επιβιώνουν και χωρίς τα επιτόκια που χρεώνουν τα οποία πραγματικά είναι τα υψηλότερα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP