Πώς μπορούμε να μάθουμε αν σύμφωναμε τα λεγόμενά μου σε προηγούμενο post το βάρος που ισοδναμή σε κάθε αυτοκίνητο για να κάνουμε την σωστή ευθυγράμμηση???????
Δεν είναι θέμα βάρους! Είναι θέμα ύψους. Τα βάρη τα βάζουν για να φέρουν το αυτοκίνητο στο ύψος σχεδίασης
Δεν ξέρω αν πηγαίνει τόσο. Δεν μου φαίνεται ακατόρθωτο πάντως...
Μιλάει για χαμηλωμένο αυτοκινητο. Το Μ3 -1.75 δεν έχει? Εσύ κάτι παραπάνω νομίζω -1.80 -1.85?
Πάντως δεν έχω δοκιμάσει πάνω από -1.5. Νομίζω ότι με τα πειράκια στις θέσεις τους που το κάμπερ μπροστά με τα ζόρια φτάνει -1.45 το αυτοκίνητο γίνεται λίγο υποστροφικό. Μπορεί η μαμά BMW κάτι να ξέρει, αλλά δεν είναι του γούστου μου.
Επόμενη μου κίνηση είναι να στείλω τα πειράκια σπίτι τους και να δώσω και άλλο μπροστά. Μεγάλο λάθος που δεν έχω κάνει τόσα χρόνια.
+1000
Στείλτα σπίτι τους !
Εγώ άκουσα την γνώμη του chief, πέταξα τα πειράκια
για να πάρει κάμπερ μπροστά, και έχω μεγάλη βελτίωση.
Και αν βγάλεις άκρη με τους Γιαννιωτες σφυρα μου
doctore (11-10-12), Vassilis ///M (11-10-12)
Χριστόφορε, στις προηγούμενες γενιές ευθυγραμμίσεων της BMW προβλεπόταν να φορτώνεται το αυτοκίνητο.
Και ναι το φορτώνανε με τσουβάλια να έχει βάρος λες και έχει επιβάτες και αποσκευές.
Η κλίση του δρόμου δεν έχει σχέση με το ύψος που κάθεται η ανάρτηση όταν έχεις οδηγό, συνεπιβάτη και αποσκευές.
Και επειδή είσαι μερακλής να σου πω λοιπόν ότι τα CSL είναι ζυγισμένα για αριστεροτίμονα και όταν μπαίνει ένας κανονικού βάρος οδηγός μέσα, το ζύγισμα είναι τέλειο (δεξιά-αριστέρα).
Πράγμα που δεν ισχύει στα δεξιοτίμονα, όπου το βάρος είναι άνισα κατανεμημένο στην δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου.
Όλα παίζουν ρόλο![]()
chief (11-10-12), Vassilis ///M (11-10-12)