conti βαλε.αξιζουν τα λεφτα τους δεν θα σε προδωσουν ποτε.στανταρ πραματα.
Continental ContiSportContact 5
Dunlop SP SportMaxx RT
Michelin Pilot Sport 3 PS3
conti βαλε.αξιζουν τα λεφτα τους δεν θα σε προδωσουν ποτε.στανταρ πραματα.
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
320d (11-10-12)
Εγώ φορούσα μισελέν PS2 και μετά από 50.000χλμ τα μπροστινά είχαν φαγωθεί πολύ λίγο λόγω σκληρής γόμας.Τα πίσω φυσικά πολύ περισσότερο όμως δεν είχα ούτε τρέμουλα-καρούμπαλα κ.τ.λ.Ακατάλληλο για καθημερινή χρήση και σε αυτοκίνητο με λίγα άλογα.Τα PS3 που έβαλα μετά ήταν κλάσεις ανώτερα και πολύ πιο συμβατά με τα άλογά μου.Το γλύστρημα ισχύει και για τα δυο αλλά οφείλω να πω ότι ήταν τουλάχιστον πολύ προοδευτικά στις αντιδράσεις τους.
αν και φοραω dunlop ψηφισα conti απο προηγουμενο αυτοκινητο.
η επιβίωση του ηλιθίου.
Εχει κανεις αποψη απο 255/35/18 σε conti5 να δημιουργουνται σχισμες σκισιματα καθετα στο προφιλ του λαστιχου;
Πηγα σημερα να τα περασω και ο λαστιχας μου εδειξε 4ζευγαρια που ειχε συμβει το ιδιο. Μιλαμε μονο για χαμηλο προφιλ σε conti5.
Ειδα το mail που απαντουσε η μαμα εταιρεια οτι εφταιγε η χαμηλη πιεση στα λαστιχα αλλα και παλι το γεγονοςμε προβληματισε.
Εχει κανεις αποψη για τα goodyear assymetric;Μου τα προτεινε αλλα δεν εχω αποψη.Να πω οτι δεν εχει κανενα λογο να πει ψεματα το παιδι καθως ειναι φιλος και αγοραζω μονο απο αυτον ολα τα χρονια σε ολα τα αυτοκινητα της οικογενειας.
georg (15-07-14)