Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Απόψεις για λάστιχα

Ψήφισαν
108. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Continental ContiSportContact 5

58 53,70%
  • Dunlop SP SportMaxx RT

14 12,96%
  • Michelin Pilot Sport 3 PS3

37 34,26%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 234

Θέμα: Απόψεις για λάστιχα..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

conti βαλε.αξιζουν τα λεφτα τους δεν θα σε προδωσουν ποτε.στανταρ πραματα.

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

2. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

320d (11-10-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ φορούσα μισελέν PS2 και μετά από 50.000χλμ τα μπροστινά είχαν φαγωθεί πολύ λίγο λόγω σκληρής γόμας.Τα πίσω φυσικά πολύ περισσότερο όμως δεν είχα ούτε τρέμουλα-καρούμπαλα κ.τ.λ.Ακατάλληλο για καθημερινή χρήση και σε αυτοκίνητο με λίγα άλογα.Τα PS3 που έβαλα μετά ήταν κλάσεις ανώτερα και πολύ πιο συμβατά με τα άλογά μου.Το γλύστρημα ισχύει και για τα δυο αλλά οφείλω να πω ότι ήταν τουλάχιστον πολύ προοδευτικά στις αντιδράσεις τους.

Rides
    1

Προεπιλογή

αν και φοραω dunlop ψηφισα conti απο προηγουμενο αυτοκινητο.
    η επιβίωση του ηλιθίου.

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχει κανεις αποψη απο 255/35/18 σε conti5 να δημιουργουνται σχισμες σκισιματα καθετα στο προφιλ του λαστιχου;
    Πηγα σημερα να τα περασω και ο λαστιχας μου εδειξε 4ζευγαρια που ειχε συμβει το ιδιο. Μιλαμε μονο για χαμηλο προφιλ σε conti5.
    Ειδα το mail που απαντουσε η μαμα εταιρεια οτι εφταιγε η χαμηλη πιεση στα λαστιχα αλλα και παλι το γεγονοςμε προβληματισε.
    Εχει κανεις αποψη για τα goodyear assymetric;Μου τα προτεινε αλλα δεν εχω αποψη.Να πω οτι δεν εχει κανενα λογο να πει ψεματα το παιδι καθως ειναι φιλος και αγοραζω μονο απο αυτον ολα τα χρονια σε ολα τα αυτοκινητα της οικογενειας.

6. The Following User Says Thank You to merbeind For This Useful Post:

georg (15-07-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχει κανεις αποψη απο 255/35/18 σε conti5 να δημιουργουνται σχισμες σκισιματα καθετα στο προφιλ του λαστιχου;
    Πηγα σημερα να τα περασω και ο λαστιχας μου εδειξε 4ζευγαρια που ειχε συμβει το ιδιο. Μιλαμε μονο για χαμηλο προφιλ σε conti5.
    Ειδα το mail που απαντουσε η μαμα εταιρεια οτι εφταιγε η χαμηλη πιεση στα λαστιχα αλλα και παλι το γεγονοςμε προβληματισε.
    Εχει κανεις αποψη για τα goodyear assymetric;Μου τα προτεινε αλλα δεν εχω αποψη.Να πω οτι δεν εχει κανενα λογο να πει ψεματα το παιδι καθως ειναι φιλος και αγοραζω μονο απο αυτον ολα τα χρονια σε ολα τα αυτοκινητα της οικογενειας.
    Από εμπειρία γνωστού μου αλλά και τεστ περιοδικών είναι από τα καλύτερα ελαστικά της αγοράς.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ και εγώ για τα Asymmetric 2.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ίσως και να είναι το καλύτερο ελαστικό που κυκλοφορεί στην αγορά στην κατηγορίοα του, και στις τιμές που πλέον μπορείς να το βρεις (450-470 ευρώ σε 225/47/17) είναι 'μονόδρομος'.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP