μην μου πεις τελευταια στιγμη που θα παω....
αναλαμβανουμε και διεκπεραιωσεις στρατου!
μην μου πεις τελευταια στιγμη που θα παω....
αναλαμβανουμε και διεκπεραιωσεις στρατου!
Δεν πηγα τελικα τελευταια στιγμη αλλα με διαλεξαν για στρατονομο .
Και παλι ουτε εκει πηγα και ας πληρουσα ολες τις προυποθεσεις.
Και τωρα παω στο μηχανοκινητο ταγμα αν ειναι καλη η μοναδα μαλλον απανω θα το μαθω.
3 φιλαρακια απο το κεντρο πανε ειδικες .
Οι 2 πανε 1η μαλ και ο ενας μαλλον χιο αμφιβιος
Στην 617 παω σαν μοναδα. Εχω μπει τον σεπτεμβριο .
Αλλα θα κανω και μια σταση απο το 585 καστορια για εκπαιδευση![]()
Ήμουν στην Πλάτη το 2006, σαν μονάδα ήταν καλή είχε πολύ κόσμο και μας πήγαινε 1-1 η και 1-2 (μέσα-έξω). Φρόντισε να μην φαίνεσαι και θα περάσεις καλά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι στις εξόδους θα πηγαίνεις κυρίως στα Δίκαια στα δυο ταβερνάκια που έχει εκεί, γιατί η Ορεστιάδα είναι περίπου στα 35 χιλιόμετρα και δεν είναι για κάθε μέρα χρονο-χρηματο οικονομικά
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
Μου ειπαν και εμενα στο 617 ειναι καλα , δεν με νοιαζει που ειναι μακρια η που εχει κρυο ( κοζανη σπουδαζα εχω φαει -17 με το τσουβαλι) .
Τωρα στο 585 δεν ξερω τι παιζει στο αργος γιατι εμαθα για μαυριλα , και ποσο καιρο θα κατσω εκει να παρω ειδικοτητα δεν ξερω.
Γιατι αλλαξες γνωμη?
Καλη τυχη στους 2 της ΜΑΛ, αν δεν εχουν κανενα ιατρικο προβλημα και βγαζουν τις ασκησεις κανονικα (τους κοβουν για να μη ρισκαρουν τραυματισμους και αποζημιωσεις) και περασουν το ΣΒΕΑ θα μεινουν στη ΜΑΛ, αν τους κοψουν θα πανε σε ΛΟΚ/ΜΑΚ.
Στειλε μου το ονομα αυτου που παει Χιο, και το ονομα σου!
Εντυπωσεις ως τωρα απο το 585 δεν υπαρχει καλυτερος δκτης θεωρω απο αυτον τελος!!
Εκπαιδευση κανονικη μαθαινουμε ωραια πραγματα σε ολμους 106 χιλ και 86 χιλ αλλα δυστυχως για 10-20 ζωα μας κανουνε οι επιλοχιες την ζωη ψηλομαυρη αντι να τους ριξουν απο 10φ για αρχη αλλα ετσι ειναι ο στρατος η ολοι η κανενας![]()
Το κουραστικο ειναι η μεταφορα των ολμων σε αποσταση 100-150 μετρων με τα χερια.
Ολος ο ολμος ειναι 350kg μεσα στο λαδι και σπαει σε 5 κομματια![]()
Καμία τελευταία πληροφορία για ΥΕΑ παιδιά???
Την άλλη Δευτέρα παρουσιαζόμαστε και πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε.
Μηχανικό? ΣΝ? ΥΕΑ?
Το καθένα έχει και τα καλά του...
λοιπον
ΣΝ ειναι πολυ ζορι στην εκπαιδευση αλλα μετα εισαι χαλαρος.ΥΕΑ ειναι επισης ζορι στην αρχη αλλα μετα οπου πας ειναι στην κριση του διοικητη σου κατα ποσο χαλαρος θα εισαι.αν εχεις αναγκη τα χρηματα η το χαρτι αυτο για προσληψη πιστευω οτι αξιζει να πας.που παρουσιαζεσαι?