Michelin Pilot Sport 3. Πιστεύω στην κατηγορία τους είναι κορυφαία!
Continental ContiSportContact 5
Dunlop SP SportMaxx RT
Michelin Pilot Sport 3 PS3
Michelin Pilot Sport 3. Πιστεύω στην κατηγορία τους είναι κορυφαία!
Bitz (09-10-12)
Εγω πάντως 2 φορές έβαλα τα dunlop sp sport τωρα τα εχω σε runflat και ειναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Α τα πρωτα ηταν συμβατικα και μου ανοιξαν στα πλαινα μου ειπε ο λαστιχας που του τα πηγα να τα δει οτι δεν τα ειχε καλα αποθηκευμενα αυτος που μου τα πούλησε και τωρα με τα runflat κανουν τοσο θορυβο που δεν μπορειτε να φανταστείτε και εχουν μολις 15000χιλ νομιζα οτι ειχα ρουλεμαν στραβους δισκους οτι μπορειτε να φανταστείτε και τελικα ηταν τα λαστιχα αλλα απο θεμα κρατηματος ειναι νομιζω πολυ καλα αλλα τι να το κανεις αν προχωρας και ολοι κοιτανε λες και περναει κανενα STEYER![]()
ΚΩΣΤΑΣ
320d (10-10-12)
Φορούσα στο ΒΜW μου τα Conti SP3 σε 225/45/17 για 7.000 km και πρόσφατα έβαλα τα Conti SP5 σε διαστάσεις 225/40/18 εμπρός και 255/35/18 πίσω.
Επίσης σε άλλο αυτοκίνητο είμαι στο δεύτερο σετ SP3 σε διάσταση 205/45/17. Πάντα σε μη runflat.
Παρότι δεν έχω κάνει αρκετά χλμ με τα SP5,έχω ήδη την εντύπωση ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικό λάστιχο,πιθανότατα καλύτερο από το SP3.
Θεωρώ ότι γενικά ως λάστιχο το Conti ταιριάζει με το προφίλ ενός BMW:all around λάστιχο με πολύ καλή άνεση και πολύ καλά κρατήματα όταν τα χρειαστείς και ειδικά στο βρεγμένο.
Πάντως έχω διαβάσει καλές κριτικές,ειδικά ως προς την άνεση, και για το Goodyear F1 Asymmetric 2.
320d (10-10-12)