Continental ContiSportContact 5
Dunlop SP SportMaxx RT
Michelin Pilot Sport 3 PS3
Moufas E46 (09-10-12)
Moufas E46 (09-10-12)
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
να μην ανοιγω νεο θεμα........
ερχεται η ωρα για λαστιχα,ακουω προτασεις!!!!!
τι παιζει αυτην την περιοδο στην αγορα????
το αυτοκινητο ειναι Ε90 320 Ν43 με 225/40/18 μπροστα και 255/35/18 πισω.
![]()
JiMk86 (17-12-15)
Είχα διαβάζει ένα post σου, ήσουν ορκισμένος continental, θα αλλάξεις μάρκα;
Επειδή και γω θα αλλάξω λάστιχα στα κοντά, να ξέρεις ότι κυκλοφορεί conti 6 το οποίο προς το παρών δεν είναι διαθέσιμο σε 18... Επίσης ιανουάριο 2016 έρχεται το michelin pilot sport 4...
Απο κει και πέρα πολύ καλά σχόλια ακούγονται για τα goodyear eagle f1 assymetric 2... Αναφέρομαι σε παιδιά από το φόρουμ και όχι σε review...
Ο ΆλεξΜ έβαλε τα yokohama advan v105s είναι πολύ ευχαριστημένος ακόμα είναι καινούργια όμως, καταλαβαίνεις τι εννοώ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
ουτε εγω ηξερα
αναφορικα με το treadwear
απο εδωTreadwear
The treadwear grade of a tire is a comparative rating based on the wear of a tire when tested carefully under controlled conditions. For example, a tire graded 400 should have its useful tread last twice as long as a tire graded 200. However, a different tire manufacturer may grade a comparable design as 300, so a grade of 150 would last half as long under their grading scheme.
Therefore, it is not recommended to use one manufacturer's grade versus another, but instead to compare tire grades within a given brand. Actual treadwear performance can vary tremendously according to the tire's real-world use. Variations in driving habits, service practices (especially air pressure maintenance), road conditions and climate will affect the life of treadwear.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
mark e92 (10-10-12), Moufas E46 (10-10-12), Panos 316T (10-10-12)
Πρωτον, σου ζητανε υπερβολικα λεφτα.
Απο κει κι επειτα, καλο ειναι να λαβεις υποψη μονο γνωμες ατομων που εχουν ιδιο αυτοκινητο με σενα. Αλλο λαστιχο θελει το 316, αλλο το Μ6...
Για τα Dunlop που λες δεν εχω αποψη, φορουσα τα sport fast response στο clk με τα οποια δεν τρελαθηκα αλλα ηταν ανωτερα απο τα pirelli p7 που ειχα πριν.
Παντως και μενα ο λαστιχας μου επεμενε να μου βαλει dunlop.
Ανεφερε ο Στεφ οτι τα Μισελεν φαγωνονται γρηγορα. Θα προσθεσω οτι και τα SC3 φαγωνονται ευκολα.
Τα κοντι ικανοποιουν τους περισσοτερους που τα εχουν δοκιμασει παντως. Εγω θα δοκιμαζα τα dunlop.
320d (10-10-12)