Με προγραμμα ανάλογα ποσά είναι σε στοκ
Απο 11 μέχρι 20(σε στοκ 318 hp έχει βγάλει μέχρι και 338 hp μόνο με το tune.)
Με εισαγωγή αλλα 11-15
Κ με εκκεντροφορους όχι τους τέρμα αγριους αλλα 10-13.
Το κόστος για μένα και για την εισαγωγη+ mafless φυσικά και για τους εκκεντροφορους για τα άλογα που δίνει είναι πολυ μεγαλο
Για να δώσω 4000 για να ακούω την εισαγωγή κ για 11-15 άλογα δεν το κάνω.
Η για αλλα 3000 για αλλα 10-13 με τους εκκεντροφορους.
Και τα άλογα είναι όντως Αυτα.
Τα υπερβολικά που λένε άλλοι ΔΕΝ ισχύουν φυσικά.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
https://evolveautomotive.com/engine-...on-airbox_693/
3000 λιρες Αγγλιας. Δηλ. 3700 ευρω + τα μεταφορικα για Ελλαδα. Περιπου 4Κ δηλαδη.
αυτή η τιμή που λες περιλαμβάνει και τον προγραμματισμό μαζί ή οχι?
απο VAC-MOTORSPORTS βγαίνει περίπου 2.500ε αγορά το Airbox+ το SMG δοχείο + το φίλτρο αέρος CSL + βιδάκια κλπ οτι χρειάζεται για να κουμπώσει (Αυτά χωρίς τον προγραμματισμό) με προγραμματισμό δεν αναφέρει τιμή πρέπει να τους στείλεις e-mail.
2500ε + πόσα είναι τα μεταφορικά δεν ξέρω αλλα πόσο να'ναι..κανένα 100άρικο πες?
απο εκεί και μετά εδώ αναλόγως πόσα θα σου πάρουν για προγραμματισμό και δυναμόμετρο δεν ξέρω ακριβώς το ποσό αλλα ξέρω ποιος μπορεί να το κάνει εδώ στην Θεσσαλονίκη.
Carbon Airbox
Alpha N Custom ECU remap Software (dyno & road tuned)
Air intake sensor relocation
Αυτο γραφει (με κοκκινα γραμματα μαλιστα, οταν ανοιξεις το link.) Αρα το περιλαμβανει.
Το αλλο : 2500 ευρω + τελωνειο + 600-1000 προγραμμα alpha N βγαινει 4 χιλιαρικα και εδω. Οποτε μια η αλλη
BILL007 (11-10-12), saulm3 (09-10-12), steliosm46 (09-10-12)
καλα το τελωνείο δεν είναι απαραίτητο υπάρχει τρόπος αποφυγής αλλα καλά κάνεις και το υπολογίζεις..
ναι έχεις δίκιο μετά το πρόσεξα στο site, περιλαμβάνει και τον προγραμματισμό αλλα δεν ξέρω μετά και πόσο θα χρεώνει και τα εξτρά που προανέφερα για το SMG..προφανώς αυτά θα τα χρεώνει εξτρά αλλα δεν αναφέρει πόσο..
Όπως και να'χει ακριβά βγαίνει γμτ..
είναι αρρώστια το άτιμο το Airbox!