Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 28

Θέμα: Μεταχειρισμενα Premium Selection (και καλά!)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κάποια στοιχειώδη χρειάζονται πάντως κατα την παρουσίαση βρε αδερφε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2888928/
    αντε γεια...

2. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

aristent (08-10-12), S8N (08-10-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Premium selection ήταν και το δικό μου.
    το δικο σου ετσι οπως το περιγραφεις παρακατω ηταν trash selection!!!!

Το είχε ένας της BMW Hellas και στα δυο χρόνια τον αναβάθμισαν σε F10.
    τι??? δεν αντεχε την βρωμα και του δωσαν την νεα 5αρα να την κανει παλι σαν σκουπιδοτενεκε?????....τι σοϊ αναβαθμηση ειναι αυτη???....για λογους υγιεινης???

....κρατησες κανενα ονομα μηπως τον αναβαθμησουν σε αλλο αμαξι και παρουμε το "κελεπουρι" του την F10????

.... με ειδοποίησε ένα μεσημέρι να πάω στο Θριάσιο να ρίξω μια ματιά....
    .... Σταμάτησε μπροστά μου, άνοιξε η πόρτα και βγήκε ένας τύπος με γύψο στο δεξί πόδι, από το γόνατο και κάτω. Χοροπήδησε γύρω-γύρω από το αυτοκίνητο και άνοιξε την πίσω πόρτα για να πάρει την πατερίτσα που είχε πετάξει στο πίσω κάθισμα. Απόρησα... Έχω δει ανθρώπους με σπασπένο αριστερό πόδι να οδηγούν μια χαρά αυτόματο, αλλά τύπο να πατάει γκάζι με γυψοκαλούπι σα τσιμεντοπέδιλο βάθρου γέφυρας πρώτη φορά έβλεπα. Σκέφτηκα ότι τελικά ο Έλληνας έχει πολλά ταλέντα, και άρχισα να παρατηρώ το αυτοκίνητο.
    δεν ειχαν οδηγο και στειλανε εναν ασθενη απο το θριασιο να βγαλει κανενα χαρτζιλικι!!!....αυτος προσφερθηκε αυτον πηραν!!!

4. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

S8N (08-10-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν πειράζει, να τα έχουν να τα χαίρονται η βρώμα και η σκουριά.
    Ούτε να βάλουν μια σκούπα δεν μπόρεσαν και θέλουν και 18 χιλιάρικα οι γελοίοι για 116.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

6. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

joseph (09-10-12), nikos1400 (08-10-12), S8N (08-10-12)

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

τον Αυγουστο πηγαμε με φιλο σε μαντρα τις Ford στην μαγουλα για να δουμε premium μεταχειρο, συγκεκριμενα 3 αμαξια που ειχε δει ο φιλος απο αγγελιες μεσα στην Ford , τα ειχαν χυμα μεσα στο χωμα , κατω απο τον ηλιο ,μεσα στην βρωμα! το μονο θετικο ηταν η τιμη, ειχαν τιμες χαμηλοτερες απο τον μεσο ορο της αγορας

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θυμαμαι παντως την περιοδο που εψαχνα για αμαξι, ενας φιλος μου μου ζητησε να παμε σε πολυ γνωστη αντιπροσωπεια, για να δει ενα Ε36. Μαζι μου ηθελε να παει γιατι τοτε ειχα το κομπακτ, και ηθελε να παρει την γνωμη μου θεωρωντας οτι εχω καλη αποψη για το αμαξι.
    Περριτο να αναφερω την κατασταση το 318 που ειδαμε και καναμε και βολτα. Πισω που καθομουν εγω, τα καθισματα ηταν πιτα στην σκυλοτριχα, ενω οι ταπετσαριες ηταν δαγκωμενες παντου. Βρωμια και μπιχλα παντου, το αμαξι να τριζει, και ο πωλητης να μιλαει λες και παρουσιαζει αυτοκινητο που ειναι εκθεμα στην γενευη.
    Μου πιανει και μενα την κουβεντα, και του σκαω το παραμυθι οτι ψαχνω για Μ-τριο. Τοτε μαλιστα εψαχνα απο γερμανια. Ειμουν στα πολυ φρεσκα με την αποφαση να παρω αλλο αμαξι.
    Με 45 δεν παιρνεις τπτ μου λεει. Κανα 65αρι υπολογιζε για καλο. Και που'σαι, μιλαμε για μισο δερμα μισο υφασμα. Ες εμ τζι και παπαριες αστες, θα ξεφυγεις και αλλο.
    Μαλιστα λεω. Αφου φτανουμε πισω, μου λεει ελα να σου δειξω, και παμε και μου δειχνει ενα φοινιξ γκελμπ, με σκασμενα ολα τα χερουλια, μανιουαλ με τρυπα στο δερμα του λεβιε και του τιμονιου, ηλιοροφη που δεν δουλευε, λαστιχα σλικ, μισο μετρο σκονη παντου, και το τασακι τιγκα στη σταχτη, χωρις ομως μια γοπα μεσα. Φυσικα και οι σταχτες ηταν πεσμενες παντου, ενω το καθισμα του οδηγου ειχε και μια τρυπουλα στο προεκτινομενο μαξιλαρακι.
    Ταμπελακι 60.000 στο παρμπριζ, και στεκεται μπροστα του ο λιγδιαρης με το λουλουδατο πουκαμισο και το παντοφλε 80'ς παπουτσι με ενα καμαρι, οπως η γιωργαρα στο 850.
    Τον κοιταω και του λεω. Το αμαξι που ειναι που ελεγες, αφου το εχω δει μεσα εξω. Αυτο μου λεει χαζοχαμογελωντας. Δλδ ΕΣΥ αυτο το πραμα το λες αμαξι? Και μαλιστα αμαξι για να πωλειτε απο ενα μαγαζι σαν το δικο σας?
    Και φευγω.
    Μπαινουμε με τον παυλο στο αμαξι, και μου κανει ο ηλιθιος την θεικη ερωτηση.
    Πως το ειδες το.36αρι ρε φιλε? Να το βαρεσω? Δε βαρας καμμια μ******α ρεσυ παυλο να πουμε? Και πιο φτηνα θα σου βγει, και θα την ευχαριστηθεις και καλυτερα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

9. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

eddy_e46 (08-10-12), S8N (08-10-12), Κωνσταντίνος (08-10-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Δυστυχως τα πιο πολλα απο αυτα ειναι Test Drive ή κατασχεμενα οποτε...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση στα περισσότερα "premium selection" των dealer
    Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις αλλα αυτές είναι ελάχιστες
    Αυτό που θα μου μείνει στη μνήμη είνα να αντίστοιχα premium selection της BMW στο Μόναχο αλλά και το Porsche Zentrum στη Στουτγκάρδη
    Μιλάμε ότι είχαν αμάξια με 50.000-60.000 χλμ και πραγματικά δεν το πίστευα ότι τα αυτοκίνητα ήταν μεταχειρισμένα
    Για την αντιμετώπιση δε των πωλητών....? Αφήστε το καλύτερα, μας παρακαλούσαν να τα πάμε βόλτα ενώ εμείς απλά τα χαζέυαμε...
    Όλων των ειδών οι χρωματικοί συνδυασμοί, οι εξοπλισμοί κλπ
    Για αυτό είμαστε εδώ που είμαστε και κάποιοι μας εκμεταλλεύονται για αυτό...
    Η νοοτροπία μας φαίνεται σε όλα τα επίπεδα....
    Detailing Madness

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτο το premium selection που γινεται εδω, ειναι ενας θεσμος που ξεκινησε απο εξω.
    Αυτο που γινεται εδω, ειναι μια παρωδια του θεσμου και τπτ αλλο.
    Επειδη εβαλαν εναν τιτλο, θεωρουν οτι εχουν κανει και κατι οι βλαχοι.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πωλητές της BMW. Τρομερή κατάρτηση. Πριν κανά μήνα ένας απο αυτούς όταν τον ρώτησα για την επερχόμενη 114 μου είπε ότι μάλλον θα είναι μικρότερη σε όγκο. Τόινγκ !

14. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

S8N (08-10-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πωλητές της BMW. Τρομερή κατάρτηση. Πριν κανά μήνα ένας απο αυτούς όταν τον ρώτησα για την επερχόμενη 114 μου είπε ότι μάλλον θα είναι μικρότερη σε όγκο. Τόινγκ !
    Aν πηγες Πατρα τι περιμενες???
    Δεν ηξεραν καν το Μ pack!!! (το 2002)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP