...
Aυτο που προσπαθει να σου πει ο φιλος μας ειναι οτι αν εχεις βρει 2 αυτοκινητα το ενα γερμανια και το αλλο ελλαδα στην ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ας πουμε,τοτε καλο ειναι να προτιμησεις τον ελληνα πωλητη.
Κανενας δεν ειπε να προτιμησεις τον ελληνα εναντι του γερμανου πωλητη αν ο πρωτος το πουλαει ακριβοτερα απο τον γερμανο.
Αυτο που λεει ο Andri το ενστερνιζομαι απολυτα και το υποστηριζω με καθε μου αγορα οσο μπορω.
Αυτο ειναι το γενικοτερο κλιμα της αγορας και η τρανη αποδειξη ειναι η σωρεια διαφημισεων ολων των σουπερ-μαρκετ με ενδειξεις και αναφορες σε ελληνικα προιοντα που σημαινει οτι καποιος τα αναζηταει στις αγορες του και αυτος ο καποιος προφανως ειμαστε ολοι εμεις οταν παμε και ψωνιζυμε.
Δεν στο λεει για να κανει εντυπωσεις,το παρεξηγησες ξεκαθαρα.
Στην ερωτηση σου αν ειναι κακο να πουλησεις την Μ3 Ε46 σου ακριβοτερα απο οτι την πηρες....η απαντηση ειναι οτι αν μπορεις καντο.
Δικο σου ειναι,το πληρωσες και το κανεις οτι θες....το βαζεις φωτια και το καις.
Δεν θα σου ζητησει κανενας τον λογο.Ετυχε και βρεθηκες με το χρημα και το πηρες,αν το εκτιμησει η αγορα οτι μπορει να πληρωθει παραπανω με γεια σου με χαρα σου.Εγω μαζι σου μιας και τα 2 τελευταια χρονια 2 106 RALLYE τα εχω πουλησει ακριβοτερα απο οτι τα πηρα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 07-10-12 στις 15:40
insane in the ///Midbrain