Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: [Μ5 Ε60] Αλλαγη δερματος

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπεροχο! ΚΑι ωραιος συνδιασμος και πολυ ωραια δουλεια φαινεται να εχει γινει!
    Αληθεια Αλεξη αυτο εγινε εδω Πατρα?
    Καλιθεα μερια ΦΩΤΗΣ συντοπιτη.

2. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

m-power_01 (06-03-10)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

για τα καλα σας λογια.
    Τα καθισματα-κονσολα-πορτες τα αποσυναρμολογησα μονος μου στο parkinq,τα μετεφερα στον ταπετσερη και οταν τα ετοιμασαμε τα ξανασυναρμολογησα μονος μου.Λυνουν ολα σχετικα ευκολα,αλλαξα μονο τις κοπιτσες απο τις επενδυσεις στις πορτες με καινουργιες γιατι αφενος εχουν λαστιχενιες ροδελες για στεγανοποιηση και ειχαν πατηθει και αφετερου μετα το 2008 εχει κανει αλλαγη βελτιωσης η BMW.
    Δεν εχω τον παραμικρο τριγμο απο το λυσε-δεσε και αυτο ειναι κατι που με ευχαριστει ιδιαιτερα γιατι εχω ενα βιτσιο με το συγκεκριμενο θεμα.
    Τα εμπρος καθισματα αποσυναρμολογημενα ειναι για χαζεμα 8 moter, 32 φυς, κανα 3 ντουζινες καλωδια και δωστου ναχει !!!!!.
    Τα θερμαινομενα-οσφυικη χωρα-μεμβρανη AIRBAG θελουν μεγαλη πολυ μεγαλη προσοχη στο λυσε-δεσε.
    Οταν ξεκινησα την αποσυναρμολογηση ειχα αφαιρεσει την μπαταρια για να μην καταγραφουν βλαβες.
    Το ολο εγχειρημα εαν καποιος το επιχειρησει θα χρειαστει χρονο-υπομονη και αρκετη ΚΟΥΡΑΣΗ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP