Αρχικό μήνυμα απο
spar@
Άμα μείνει έγκυος πληρώνω εκτρωσεις με paypal κάθισε και τα υπολόγισε ο Νονος μου και βγαίνουν πιο λίγα απ τις εγχειρήσεις των παιδιών και των γονέων που πλήρωνα για 3 χρόνια στις ιεροδουλες που είχα ερωτευτεί! Τι να κάνω που είμαι αγαπουλης και με στραγγιζουν... Γιώργο φίλε μου, ήμουν άτυχος απο θέμα εμφάνισης και οι κοπέλες δεν θέλουν ούτε να με βλέπουν!! Μόνο οι ιεροδουλες με ερωτευονται γιατί τις βοηθαω οικονομικά...
Με μια που τα είχα απ το στούντιο στη ΣΠυρου ΠΑτση μια Μαρίνα Βουλγάρα είχε άρρωστο το παιδί της τον πατέρα της και είχε ένα πρόβλημα υγείας και της έπαιρναν το σπίτι απο κάτι δάνεια αφού με ήταν τρελή και παλαυη για μένα και αφού πούλησα 2 αυτοκίνητα που μου είχε πάρει ο πατέρας μου της έλυσα όλα τα προβλήματα μέχρι που ένας τυφώνας στη Βουλγαρία γκρέμισε το πατρικό της και έμειναν οι γονείς της στο δρόμο εγω επειδή δεν είχα άμεσα μετρητά έβαλα αγγελία ένα 320 που είχα αλλα δεν έφευγε με τίποτα και έτσι μετα απο 2 μέρες με χώρισε, απο τότε πληγωθηκα που δεν μπόρεσα να την βοηθήσω έδωσα το αυτοκίνητο και της έστειλα τα χρήματα και αγόρασα το 106 γιατί μαλωσα άσχημα με τον πατέρα μου, αφού ελεγε και συνεχίζει να λέει ότι με κοροϊδεύουν και με ποιανουν μαλα. Χαζό! Εγω δεν το πιστεύω αυτο.. Τον τελευταίο καιρο το Ίντερνετ είναι ότι μου έχει μείνει, σορρυ Γιώργο που σε κουραζω αλλα είσαι απ τα λίγα άτομα εδώ μέσα που είσαι ντομπρος γιατί οι περισσότεροι με κοροϊδεύουν !