BILL007 (06-10-12)
σορρυ ηθελα να ρωτησω και το αλλο.
με το τεκμηριο σε ακινησιας αυτοκινητο
τι παιζει;
Nikos (05-10-12)
nikos1400 (05-10-12)
Φιλε Νικο για να βαλεις κουκουλα δεν υπαρχει προβλημα αρκει να ειναι καθαρο. Δηλ. μετα απο καθε βολτα να το σκουπιζεις και μετα κουκουλα.
[QUOTE=nikos1400;322524]σορρυ ηθελα να ρωτησω και το αλλο.
με το τεκμηριο σε ακινησιας αυτοκινητο
τι παιζει;
Αν υπαρχει προβλημα με τεκμηριο της δινεις για 6 μηνες σταδιακα και εισαι οκ απλα τοτε πρεπει να εχεις πληρωσει τα Τ.Κ.
+111111111 για τον παροπλισμο!Νομιζω πηρες Α6 ε?Θα συμφωνησω οτι αξιζει και αν το αντεχεις ΔΕΝ το σκοτωνεις!Ειμαι επισης σιγουρος οτι ενα καλο Ε39 Μ5 σε 10χρονια θα εχει μεγαλυτερη αξια απο σημερα!Ειναι ενα πραγματικο drivers car και στην εποχη του το τρεμμανε πολλα σουπερκαρσ!!!!!!!Αυτος ο οιστρος με τα ηλεκτρονικα και οικολογικα πρασινα αλογα θα κοπασει με τον καιρο του ,και θα ψαξει πολυς κοσμος τις ριζες της αυτοκινησης και θα γυρευει να βρει τα αυτοκινητα των παιδικων μας χρονων,οπως γινεται αλλωστε και τωρα.
Στο θεμα σου λοιπον,εκτος οτι θα το γυαλιζεις συνεχει και οταν λεμε συνεχεια το εννοουμε(σκεψεις δικες μου για ΤΙ θα εκανα...)μπορεις καθε βδομαδα να γυαλιζεις και απο ενα κομματι,αλοιφη και τριψιμο !σαν την εκπεδευση που χε ο Καρατε κιντ απο τον δασκαλο μιγιαγκι!!!! Επισης πρεπει να δωσεις προσοχη στα πλαστικα σκληρα και σοφτ μερη!Πιστευω ειναι η καλυτερη ευκαιρια να ξαναγεννηθουν!
Το διαστημα των 2 μηνων πιστευω ειναι μεγαλο για λαστιχα και αναρτησεις,οπως επισης και μεγαλη μανουρα οταν ειναι να το κανεις επιτελους βολτα να θελει κατεβασμα και τουμπαλιν.Εχω μια πανεντα στο μυαλο μου αν θες μπορουμς να την συζητησουμε,χωρις να χασεις χωρο και χρημα!Αφου εννοειται πως εκεινη η θεση parking Θα παντρευτει ενα Μ5!!!!!
Την μπαταρια την εχει λογικα πισω ετσι?Αν ναι τοτε μια καλη λυση ειναι οι διαφορες ταπες που χει το αμαξωμα απο κατω ,ειναι πλαστικες βγαινουν ευκολα και σου αφηνουν νομιζω χωρο για τα καλωδια σου,ομορφα και undercover!
Κινηση επενδυση!!!!Και να σας ρωτησω και κατι????Κανενα σουπερ ατου δεν εχετε κρυμμενο σε καποιο συρταρι????????Φανταζεσται να ειχατε 39αρι Μ5 να γουργουραει μονο για σας????
Νικο![]()
Nikos (05-10-12)
Νικο η μπαταρια δεν ειναι καλο να να ξεφορτιζεται τελειως, κανονικα δεν πρεπει να κατεβαινει κατω απο το 50% της πληρης φορτισης και για να μπορεσεις να παρεις το καλυτερο απο αυτη, πρεπει να της κανεις μια πληρη φορτιση μια φορα στις δυο εβδομαδες.
Ο φορτιστης καλο θα ειναι να ειναι συνδεδεμενος μονος του με την μπαταρια, δεν παθαινει τιποτα το Μ5 εαν μεινει μια μερα χωρις ρευμα, εαν γινει μια στραβη με τον φορτιστη χαιρετα μου το πλατανο (εγκεφαλους.....), οσο για τους φορτιστες της bmw, ανταλακτικο ειναι και χαλαει, οπως ολα......
Για τα λαστιχα, 50 αερα και ανα 3-4 μερες αλλαγη θεσης, λιγο εμπρος-πισω.
Για την κουκουλα, εαν το εχεις σε κλειστο χωρο ειναι μαλλον περιττη, εαν ειναι εξω καλο θα ειναι να ειναι σκεπασμενο.
Εγω στα διαστηματα που δεν εχω πινακιδες, το βγαζω καθε δευτερη Κυριακη για καμια ωρα γυρω-γυρω στα τετραγωνα κοντα στο παρκινγκ, του βαζω στο τελος δεκα ευρω βενζινη και μετα μεσα νανι......
Υ.Γ: Το παρκινγκ που εχω χωραει 2 τουτου, σκεφτομαι λοιπον να εκμεταλευτω την εποχη του τσαμπα......, οποτε το Μ5 συντομα θα παψει να ειναι μοναχουλι του...........![]()
aristent (05-10-12)