Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 188

Θέμα: CARBON ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απ'οσο ξέρω τα βήματα είναι τα παρακάτω βάσει αυτών που έχω διαβάσει στο νετ:

1.Kαθαρίζεις την επιφάνεια (πχ τα φιλέτα του Ε46 θέλουν να τα ξεφλουδίσεις απο το υλικό που είναι περασμένα με γυαλόχαρτο νερού)
    2.Την περνάς με το activator
    3.Βουτάς το κομμάτι στη λεκάνη με το φίλμ (που πρέπει να έχει και κάποια συγκεκριμένα επίπεδα θερμοκρασίας)
    4.Το περνάς με βερνίκι
    5.τέλος

Φίλε Βασίλη τι κάνεις εσύ διαφορετικά και λες οτι έχει ολόκληρη διαδικασία?
    Για καντο να σε δω !!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για καντο να σε δω !!!
    Φίλε μου δεν ξέρω με τι τόνο το λες αυτό,μιας και το πληκτρολόγιο ξεγελάει,ωστόσο θα ήθελα να σου πω ότι δεν έχω ούτε χρόνο ούτε χώρο αυτή την περίοδο στη ζωή μου, για να δοκιμάσω κάτι τέτοιο και να ασχοληθώ με το αμάξι μου γενικότερα.
    Εχω κάνει άπειρα και πιο δύσκολα DIY στο παρελθόν και αυτό θα είνα κάτι που θα το επιχειρήσω μελλοντικά.

Ο σκοπός αυτού του thread είναι για να βοηθήσει όποιον θέλει να το επιχειρήσει μιας και δεν είναι κάτι τρομακτικό.Άπειρα βίντεο στo youtube και υλικό υπάρχει στο net.

Ηδη ο φίλος και συνονόματος Βασίλης (billakos) μας έχει παρουσιάσει την δουλειά του και έχει μοιραστεί κάποια πράγματα μαζί μας

Όποιος άλλος φίλος θέλει, μοιράζεται μαζί μας την γνώση του, γι'αυτό είναι άλλωστε τα φόρουμ.

Φιλικά, Βασίλης

Φίλε Βασίλη τι κάνεις εσύ διαφορετικά και λες οτι έχει ολόκληρη διαδικασία?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 05-10-12 στις 11:55

Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου δεν ξέρω με τι τόνο το λες αυτό,μιας και το πληκτρολόγιο ξεγελάει,ωστόσο θα ήθελα να σου πω ότι δεν έχω ούτε χρόνο ούτε χώρο αυτή την περίοδο στη ζωή μου, για να δοκιμάσω κάτι τέτοιο και να ασχοληθώ με το αμάξι μου γενικότερα.
    Εχω κάνει άπειρα και πιο δύσκολα DIY στο παρελθόν και αυτό θα είνα κάτι που θα το επιχειρήσω μελλοντικά.

Ο σκοπός αυτού του thread είναι για να βοηθήσει όποιον θέλει να το επιχειρήσει μιας και δεν είναι κάτι τρομακτικό.Άπειρα βίντεο στo youtube και υλικό υπάρχει στο net.

Ηδη ο φίλος και συνονόματος Βασίλης (billakos) μας έχει παρουσιάσει την δουλειά του και έχει μοιραστεί κάποια πράγματα μαζί μας

Όποιος άλλος φίλος θέλει, μοιράζεται μαζί μας την γνώση του, γι'αυτό είναι άλλωστε τα φόρουμ.

Φιλικά, Βασίλης

Φιλε Βασιλη δεν το ειπα για να σε πειραξω απλα το πραμα αυτο ειναι λιγακι δυσκολο .Μπορει στο βιντεο να το βλεπεις ευκολο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μας τα λενε ολα. Συγνωμη αν σε πειραξε ετσι οπως στο ειπα.
    Φιλικα Μαρκος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP