Ωραία πράματα!! Ρε που φτάσαμε.... ! Χιλιόμετρα δεν λέει. Μάλλον ΟΔΔΥ, δεν εξηγείται αλλιώς το 40% κάτω τεκμήριο.
Από Χαλκίδα φαίνεται πως είναι αγορασμένο.
Ωραία πράματα!! Ρε που φτάσαμε.... ! Χιλιόμετρα δεν λέει. Μάλλον ΟΔΔΥ, δεν εξηγείται αλλιώς το 40% κάτω τεκμήριο.
Από Χαλκίδα φαίνεται πως είναι αγορασμένο.
Νικο τελος οι βελτιωσεις,εσυ που εισαι ΟΚ με σκουρο αμαξι ηρθε η ωρα για αλλαγη!Πες μου μονο οτι σκεφτεσαι τα τελη κυκλοφοριας και το συμπληρωματικο καταναλωτικο δανειο και εισαι ετοιμος.
Μη μου πεις οτι θα καιει περισσοτερο γιατι απο οτι εχω καταλαβει δεν εχεις ελαφρυ δεξι ποδι οποτε στα ιδια θα εισαι.![]()
τα Μ5 μετα τον 3-2008 με βασικα εξτρα+navi-tv-sun roof-hi fi logic7 δεν εχουν τεκμηριο γιατι με την μειωση των 2 ετων η υπηρεσια αξιων δεχεται τιμολογιο αγορας κατω των 50000 ευρω.
Αυτα ισχυαν μεχρι τις 4-3-10.Πλεον με τα νεα μετρα και το φορο πολυτελειας που ισχυει για αυτοκινητα ανω των 1600 κ.εκ το Μ5 εχει 30% αυξηση στη εργοστασιακη αξια-τιμολογιο αγορας.
Αρα ενα Μ5 σημερα για να μην εχει τεκμηριο πρεπει η πρωτη αδεια κυκλοφορειας του να ειναι πριν τον 3-2007.
Στα μεσα μαρτιου που θα ανακοινωθει το νεο φορολογικο νομοσχεδιο θα ηθελα να πιστευω οτι τα τεκμηρια δαβιωσης θα ειναι ηπια γιατι αν δεν ειναι η τιμη της αγγελιας θα παρει μεγαλυτερο κατηφορο!!!!!!
Υ.Γ:τ αυτοκινητο της αγγελιας ειναι μοντελο του 2005 οποτε ειτε ειναι απο το Ο.Δ.Δ.Υ ειτε οχι δεν εχει τεκμηριο. Το πλαισιο της πινακιδας γραφει ΑΔΑΜΙΔΗΣ θεσσαλονικη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexm : 06-03-10 στις 11:29