Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: Ασφαλεια για Μ3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Μέχρι που ξέρω από φίλο (δεν είναι μουφα) πήγε στον ασφαλιστή και του είπε "Είναι πολλά δεν βγαίνω " και εκείνος τον έβαλε επαρχία. Χωρίς κανένα δικαιολογητικό. Κανένα.

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μέχρι που ξέρω από φίλο (δεν είναι μουφα) πήγε στον ασφαλιστή και του είπε "Είναι πολλά δεν βγαίνω " και εκείνος τον έβαλε επαρχία. Χωρίς κανένα δικαιολογητικό. Κανένα.
    Δεν νομίζω να έχει θέμα σε οτιδήποτε (χτύπα ξύλο και μακριά από εδώ) και αυτό γτ παρόλο που είναι επαρχεία δηλωμένο δικαιούται να κάνει ταξίδια , άρα έχει πάλι ασφάλεια κανονικά. Δεν ξέρω αν ελέγχουν μετά μόνιμη κατοικία και δημιουργηθεί θέμα εκεί.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρεπει το ΑΦΜ να ειναι επαρχιας η αδεια δεν τους νοιαζει εμενα ειναι Αθηνων τα νουμερα αλλα υπαγομαι σε ΔΟΥ επαρχιας οποτε οκ.

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρεπει το ΑΦΜ να ειναι επαρχιας η αδεια δεν τους νοιαζει εμενα ειναι Αθηνων τα νουμερα αλλα υπαγομαι σε ΔΟΥ επαρχιας οποτε οκ.
    Αυτό είπα και εγώ παραπάνω για τόπο μόνιμης κατοικίας. Αλλά ΔΟΥ αλλάζουμε κάθε φορά που μετακομίζουμε ή κρατιέται εκεί που το βγάλαμε το ΑΦΜ? (1τη φορά φέτος φορολογική δήλωση...)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό είπα και εγώ παραπάνω για τόπο μόνιμης κατοικίας. Αλλά ΔΟΥ αλλάζουμε κάθε φορά που μετακομίζουμε ή κρατιέται εκεί που το βγάλαμε το ΑΦΜ? (1τη φορά φέτος φορολογική δήλωση...)
    Oταν μετακομισεις πρεπει νομιζω να αλλαξεις και ΔΟΥ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP