ηρθε η ωρα που στη βουλγαρια που εχει 60 λεπτα θα γινεται πανικος στα βενζιναδικα κοντα στα συνορα...και την διαφορα αμα λαζει την ριχνεις και μια ρουλετα!!! Ηδηυ εχουν αρχισει οι φιλοι να μου λενε παρε το δικο μου και γεμισε το οπως κατεβαινεις!
ηρθε η ωρα που στη βουλγαρια που εχει 60 λεπτα θα γινεται πανικος στα βενζιναδικα κοντα στα συνορα...και την διαφορα αμα λαζει την ριχνεις και μια ρουλετα!!! Ηδηυ εχουν αρχισει οι φιλοι να μου λενε παρε το δικο μου και γεμισε το οπως κατεβαινεις!
katsaraios (02-10-12)
Tυχεροί που είστε ???αμα μπορείτε ,συνέχεια απο έξω να βάζεται και αέριο και βενζίνα διότι εδώ οι δικοί μας δέΝ παλέβονται με τίποτα!!Σε λίγω απο ότι έμαθα θα φορολογήσουν ποδήλατα α α α α και όσοι έχουν ηλιακό θερμοσίφωνα νομίζεται ότι θα γλιτώσουν ,σας γελάσανε![]()
οσοι έχουν εναλακτικές πηγές ενέργειας φοτοβολταικά για ελατε και εσείς εδΩ???????
ολους μαζι μας δουλέυουν οικολογικά και ******** όπως έκαναν το 2009 με τα αυτοκινήτα υψιλου κυβισμου και καλα......ολους μαζι λοιπων......θα μας σκυζουν και εμεις θα τους χειρικτροτάμε.....
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 02-10-12 στις 13:20 Αιτία: ***