Η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο το πήρα στην τιμή της αγγελίας (θα κατέβαζε ο Κώστας 500 ευρώ αν βάζαμε το μαμά πορτμπαγκάζ) + 1100 τέλη + 320 μεταβίβαση + αλλαγή λαδιών στην Αθήνα στο συνεργείο του Κώστα. Και πάλι θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή.
Είχα σκεφτεί να ανοίξω και ένα τόπικ σχετικά με την "ηθικότητα" του να πουλήσει κάποιος ένα αυτοκίνητο σε τιμή υψηλότερη από αυτή που το αγόρασε. Πότε δεν το έχω κάνει....και ότι και να έχω πουλήσει πάντα το έδινε πολύ χαμηλότερα από ότι έλεγαν οι υπόλοιπες αγγελίες
παραδείγματα.
Το φόρεστερ 2.5ΧΤ μου κόστισε 43000 ευρώ. Στις αγγελίες ήταν 28-30000 και το έδωσα 20000 (2006)
Η 911 4ς από 150000 ευρώ 2002, τη δώσαμε 68000 όταν η φτηνότερη αγγελία ήταν 78000
Η Λότους κόστισε 45000+, οι αγγελίες όταν τη δώσαμε ήταν 25000+ και εμείς τη δώσαμε 18000.
Όπως και όλα τα αυτοκίνητα μέχρι σήμερα. όχι γιατί είχα καλή καρδιά, απλά γιατί τόσο μπορούσα να τα δώσω.
Τώρα πήρα το Μ3 στα παραπάνω χρήματα και έχω ήδη προσφορά να το δώσω 17000 ευρώ. Έχω πει και στον Στράτο ότι γνωρίζω ότι όσα χρήματα και να ρίξω σε συντήρηση ή μετατροπές δεν παίρνονται πίσω. Επίσης ο Νίκος έχει γράψει ότι τα καλά Μ3 που βρίσκει είναι εκεί στα 170000-18000 ευρώ και πάνω. Θα ήταν άραγε κατακριτέο αν έβρισκα να το δώσω στα χρήματα που το πήρα ή λίγο παραπάνω;;;; Ποτέ δεν έχω κερδίσει από πώληση αυτοκίνητου....αλλά βλέπω μία αρνητική κριτική....
όπως ξαναείπα...μάλλον δεν θα το δώσω...ίσως αν έχετε κάποια πληροφορία σχετικά με τις εισαγωγές, μιας και μόλις αγόρασα ένα xtrail diesel, και μου άρεσε η δύναμη κ η οικονομία του, κ ίσως τελικά απλά αντικαταστήσω το Prius με ένα 320d.