Περνούσα επανάσταση τότε και αν θυμάμαι καλά ήταν η περίοδος που έκανα χρήση της νομικής προστασίας έναντι ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ δήμου/εργολάβου πατούσα λακκούβα, αλήθεια, αφού ξεμπέρδεψα με δικαστήρια και τέτοια (απανωτά) καμιά 3ετία μετά. Έτσι πρέπει να γίνεται Σπύρο, είτε για προσωπικό στοίχημα είτε για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του είτε λέγεται εργολάβος είτε λέγεται δήμος.
E30 παλήκαρε, Ε30 λέμε και κλαίμε! Και στο τελευταίο χτύπημα στράβωσε και το ποτήρι της αναρόφησης δε το πήρα χαμπάρι το επισκευάζω, το βάζω μπροστά ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ στο καντράν και έχασα το μοτέρ... (το χτύπημα έγινε στον παλιό δρόμο Αργοστολίου Σάμης (πάνω στον Αίνο) 3 και 30 το πρωί παρέα με τους λύκους επειδή πέρασα μια άσπρη πέτρα ξέξασπρη για χαρτί από σουβλάκια...)
Όχι καλό είναι να το δει πραγματογνώμονας ή κάποιος που μπορεί να το πιστοποιήσει ότι το όχημα έχει πάθει ζημιά. Ας είναι και από την δική σου ασφαλιστική. Το κ@λ@σύστημα και την Κ@λ@γραφειοκρατία με πρόγραμμα και γραφειοκρατία την νικάς.- Απλά πρέπει να κάνεις εντοπισμένες κινήσεις και γρήγορα.
Ptboul (01-10-12)
Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ....![]()
Σήμερα σηκώθηκε το αυτοκίνητο. Οπτικά δεν φάνηκε κάτι εκτός από το σινεμπλόκ που πάει για πέταμα. Βέβαια αύριο που θα έρθει το λάστιχο που έχω παραγγείλει και το αμάξι θα πάει για ευθυγράμμιση θα δείξει σίγουρα. Εντύπωση μου έκανε που η ζάντα δεν φάνηκε να έχει στραβώσει.