Εξακολουθείς να τραβας το βιολί σου...
Υποστηρίζετε τα μικρά τοπικά σας συμφέροντα εις βαρος ολου του υπολοιπου κοσμου.
1) τρομερο ψεμα
2) παραπλανείς... και εγω εχω accent αν ειναι ετσι
3) αυτά λες εδώ και χρονια από μπροστά... από πίσω άλλα
Εξακολουθείς να τραβας το βιολί σου...
Υποστηρίζετε τα μικρά τοπικά σας συμφέροντα εις βαρος ολου του υπολοιπου κοσμου.
1) τρομερο ψεμα
2) παραπλανείς... και εγω εχω accent αν ειναι ετσι
3) αυτά λες εδώ και χρονια από μπροστά... από πίσω άλλα
Έχεις ορεξούλες και είμαι κουρασμένος, αλλά θα σου απαντήσω για να μείνεις ευχαριστημένος:
1. Ε, αφού μου τη λες δε θα σε καλέσω στην επόμενη νύχτα ρωμαϊκών οργίων που θα οργανώσω μόλις τελειώσω με τη διπλωματική. Θα σε καλέσω μόνο στο φαί μετά την ορκομωσία, αλλά μόνο αν έρθεις από την Αθήνα με το Accent.
2. Απάντησες μόνος σου. Έχεις Accent. (*)
3. Φίλε, στο μόνο που είμαστε όμοιοι είναι στο ότι και οι δύο χρειαζόμαστε προσθετική μαλλιών. Σε τίποτα άλλο.
* Φαντάσου το Accent σαν ένα γέρο κορεάτη που δουλεύει τη νυχτερινή βάρδια σε ένα παρακμιακό 24/7 σε παλιά ταινία του Bruce Willis. Είναι καραφλός, ρητιδιασμένος και καμπούρης. Δεν μπορεί να περπατήσει, και όταν μπαίνει ο Μπρους στο μαγαζί, κυνηγώντας τους κακούς και αδειάζοντας γεμιστήρες όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ο κορεάτης δεν έχει καν τη δύναμη να κρυφτεί πίσω από τον πάγκο. Από την άλλη, φαντάσου το Κλιό σαν έναν 45αρη γάλλο, καλοντυμένο, με το κοστούμι του, τη γραβάτα του, τα καλά του παπούτσια, το Calvin Klein σώβρακο και το ανάλογο γυαλί ηλίου. Κάθεται σε μια καφετέρια απέναντι από τον πύργο του άιφελ και πίνει τον καπουτσίνο του. Στο διπλανό τραπέζι κάθεται μια φοιτήτρια αρχιτεκτονικής από τη Λυών. Την κοιτάει, τον κοιτάει, της λέει μερικές κουβέντες, και σηκώνονται και πάνε στο σπίτι της φοιτήτριας και βγάζουν τα μάτια της. Φεύγοντας ο γάλλος κοιτάζεται στον καθρεύτη του ασανσέρ και σκέφτεται "φτου σου ομορφάντρα μου. Ακόμα το 'χεις". Ε, αυτό είναι το Κλιό.
![]()
![]()
chrisgiapz3 (01-10-12)