Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσα χιλιόμετρα κάνετε ημερησίως μέσα στην πόλη?

Ψήφισαν
62. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • μέχρι 60

46 74,19%
  • μέχρι 80

8 12,90%
  • μέχρι 100

8 12,90%
  • 100 και πάνω

3 4,84%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: -ΕΡΕΥΝΑ- Βοηθήστε την επιστήμη!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον σοβαρα τωρα αν ειναι για το καλο του κοσμου χαχαχα!!
    Σε καθημερινη βαση και για μεσο ορο διανυω περι τα 25-30 χιλιομετρα, εργασια σχολεια κλπ.
    Αυτοκινητο ενα fiat cinquecento 900 cc το οποιο και λογω παλαιοτητας χονδρικα το υπολογιζω να καιει 10 lit/100 ισως και κατι πιο λιγο, ακριβη μετρηση δεν μπορω να κανω μιας και δεν γινεται να γεμισω τελειως το ντεποζιτο (δεν εχει εξαερωση) και εχει προβλημα,και παντα μιλαμε για μεσα στη πολη.
    Αν τωρα ειχα καποιο city car αποκλειστικα, μεγαλες αυτονομιες δεν θα με ενδιεφεραν αρκει να ηταν αξιοπρεπεις δηλαδη 150 χιλ τουλαχιστον και φυσικα ταχειες φορτισεις.
    Δεν ειναι ομως μακρια η "ημερα" που τετοιου ειδους αυτοκινητα δεν θα αποτελουν λυσεις για την πολη αλλα τη πρωτη επιλογη των οικογενειακων αυτοκινητων.

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

m-power_01 (05-03-10)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν τωρα ειχα καποιο city car αποκλειστικα, μεγαλες αυτονομιες δεν θα με ενδιεφεραν αρκει να ηταν αξιοπρεπεις δηλαδη 150 χιλ τουλαχιστον και φυσικα ταχειες φορτισεις.
    Γιαννη το ηλεκτρικο ήταν απλα παραδειγμα , αλλα πραγματα εχω στο νου μου. 150χλμ/ω μεσα στην πολη? Τι ειπες τωρα? Ρε συ ακομα και στις μετρησεις για ρυπους ,αστικος κυκλος υπολογιζεται με ταχυτητες μεχρι 60χλμ/ω!
    Θα με κουφανεις εσυ!

4. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

spar@ (24-07-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη το ηλεκτρικο ήταν απλα παραδειγμα , αλλα πραγματα εχω στο νου μου. 150χλμ/ω μεσα στην πολη? Τι ειπες τωρα? Ρε συ ακομα και στις μετρησεις για ρυπους ,αστικος κυκλος υπολογιζεται με ταχυτητες μεχρι 60χλμ/ω!
    Θα με κουφανεις εσυ!
    βρε 150 χιλ αυτονομια οχι ανα ωρα

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP